Aamupäiväl käytiin Marjan kans lenkkeileen elonkierrossa että saivat pojat vähän juosta. Kyllä juoksivatkin, taisi olla kaikilla vähän ylimääräistä enerigiaa. Rasmus paineli tavalliseen tapaansa jälkien perässä, mutta onneksi aina tulee takaisin mamman luo. Täytyy taas vahvistaa metsälenkeillä tuota pilliä (kun vaan muistaisin ottaa sen mukaan) sen ääni kantaa niin paljon pidemmälle ku oma ääneni.

Lenkin jälkeen Rasmus teki yhden kisamaisen tunnarin ->upea ja sit vähän temppuiltiin ja tehtiin kontakti treeniä. Tarjoaa hienosti sivulletuloa kun on mun lähellä. Sivulletulosta olen viime aikoina lähes joka kerta palkannu et sais vahvistettua sitä ja näyttää auttaneen!!!
Jeppe teki pari luoksetuloa vaikka Rasmus kokeili parhaansa mukaan sitä häiritä, kiertämällä sitä ja sen jälkeen siirryttiin tekeen metsään hakuruutua.
Rasmus sai katella kun heiteltiin damit pusikkoon ja viisaan näköisenä katseli ja ihmetteli onko noi nyt taas seonneet!! =)
Miksei Rasmus voi olla noutaja, teki niin hienosti töitä hakuruudus. Saivat Jepen kanssa molemmat hakea vuorotellen 4 damia. Molemmat tekivät töitä ihan älyttömän hyvin ja hakivat kaukaa etteivät jääneet siihen lähistölle pyörimään. Rasmuksen mielestä tämä on ihan älyttömän kivaa kun saa käyttää nokkaansa ja sit täytyis vähän käyttää niit aivojakin!! Rasmus ottaa varmaan Jepestä mallia, kun Jepen mielestä tää on ihan älyttömän kivaa niin Rasmuskin tykkää ja nauttii.
Hakuruudun lisäksi Marja oli keksinyt päänmenoksemme sellaisen muisti tehtävän. Eka vietiin yks dami polulle Rasmuksen kanssa yhdessä, sitten Marja heitti toisen toiselle puolelle niin että Rasmus näki. Hakea piti kuitenkin ekaksi se joka me yhdessä vietiin ja sitten vasta heitetty. Rasmus yritti kyllä hakea ensin heitettyä mutta ei päästetty ja sitten haki hienosti toisella kehoituksella sen meidän viemän ja sitten perään sen heitetyn. Täytyy alkaa tehdä tälläisiä enemmän, on hauskaa ja koirat tykkää. Hyvää vastapainoa tokolle ja saavat pojat käyyttää päätänsä ettei aivot vaan lakkaa toimimasta!!! ;)

Nyt huilataan hetki ja sitten lähdetään isännän pikkujouluihin Hämeenlinnaan teatteriin ja syömään. Seuraavat kuulumiset tulee kisojen jälkeen sunnuntaina, huomenna pidämme kaikki vapaa päivän ja ihastelemme linnanjuhlien pukuloistoa!!!