Eilen aamusella lähdettiin koirien kanssa tarpoon kunnon lenkki elonkiertoon tai siis mä sain tarpoa siellä hangessa kun poitsuja hanki kantoi, siis olenko muka liian painava tai jotain?? Ilma oli kyllä mitä kaunein, siellä olisi voinut viettää vaikka koko päivän, aurinko lämmitti jo kivasti selkää ja tuntui että vaatteita on ihan liikaa päällä! No töihin piti taas rientää kovaa vauhtia iltapäivällä joten ei voinnu nauttia koko päivää raittiista ulkoilmasta ja auringista!!!

Tänään suunnattiin jälleen elonkiertoon iltapäivällä kun heräilin ja nyt saatiin seuraksi Kati+koiruudet! Olipa ihana lenkkeillä yhdessä ja nauttia kevät auringosta, oli muuten liikkeellä aikas paljon muitakin koiran ulkoiluttajia ja hiihtäjiä, taisivat nekin olla huomanneet hienon sään!!!

Kapellakin taitaa olla kevättä rinnassa kun yritti niin leikkiä muiden kanssa!!!

Rontilla ja Rokalla oli ihan omat jutut kun juoksentelivat pitkin poikin peräkkäin!!!

Jolinda "kosiskelemassa" Kapea...

Ja sitten karkuun!!! (miten niin kuvaaja vähän myöhässä...)

Jolinda ja Rokka namien etsintä retkellä, Jonsku on muuten todella sinnikäs etsimään ei luovuta ennenkuin löytää etsimänsä!!!

Välillä mentiin sitten hieman lujempaa

Romppu ja lentävät korvat!!!

Illalla piti niin mennä oikein ulos reenaileen, mutta taas se laiskuus iski ja puuhasteltiin vaan sisällä vähäsen poitsujen kanssa. Toivottavasti se kesä tulee pian niin jos sitten tulisi lähdettyä uloskin reenaileen herkemmin. Kasper pääsi nyt pätemään ja esitteli hienoja kaukojaan, jotka oli muuten aivan sairaan upeat. Otettiin myös seuraamista ja käytiin idarin asennot läpi, nekin oikein hyviä ja iloisia. Lopuksi vähän temppuiltiin omiamme ja kyllä oli berni poika tyytyväinen kun pääsi touhuilleen mun kanssa pitkästä aikaa!!!!

Rasmuksen kanssa aloitettiin seuraamisella ja idarin asennoilla, muuten oikein hyvii paitsi se istuminen taas jossain unholassa. No sitä täytyy alkaa ulkona taas katsomaan ja ihmetteleen et se saadaan kuntoon. Mun kiertämistä peruuttaen jatkettiin ja nyt jo on aikas kivasti vauhtiakin siinä, loppua pitää vielä hioa et muistaa peruuttaa sivulle hyvin. Metallikapulalla tehtiin muutama nouto ja nyt keksin miksei ole talven aikana aina niin mielellään nostanut kapulaa. No jos kapula menee ihan seinän viereen niin Rapa ei sitä jostaan kumman syystä sieltä tykkää poimia, kun vein itse kapulan ihan eteisen lattian keskelle niin haki todella vauhdikkaasti ja iloisesti kapulan mulle. Siis ei tässä olekkaan niin isoa ongelmaa kun joskus olen luullu!!! Temppu osiossa tänään -läpi- temppua ja sitten harjoiteltiin ihan uutta mun jalan yli hyppäämistä ja alta ryömimistä, ne sujui oikein kivasti!!!

Rokka aloitti sivuilletuloilla ja seuraamisella. Sivulletulot muuten hyvii mutta tuppaa jäämääm ehkä ihan hieman liian taakse eli tähän kiinnitettävä huomiota erityisesti. Seuraaminen oikein hyvää namin kanssa ja katsottiin myös käännökset läpi ja nekin  hyviä!! Metalli noutoa tehtiin niin että mä vein kapulan ja sitten käskystä noutamaan, innolla menee kapulalla ja tuo mulle. Kapulan sivulletuomista hiottiin erikseen ja saatiin pari onnistunutta suoritustakin!!! Pari ihan peruskontakti harjoitusta tehtiin ekaksi niin että Rokka mun edessä ja sitten niin että sivulla ja hyvin pitää kontaktia pienestä häiriöstä huolimatta. Jatkossa täytyy alkaa lisää häiriöö ja vaatiin pidempää aikaa. Rokan kanssa tehtiin myös -läpi- temppua ja sitten tuota jalka juttua, vähän tarvittiin Saken apua tuossa läpi jutussa kun pieni mies oli kovasti sitä mietlä että hän tekee maahanmeno treeniä, no saatiin muistuteltua mieleen kuitenkin tuo temppukin!!!!

Huomenna ohjelmassa olisi aamusta hiihtoa jos hanki vaan kantaa ja sitten iltasella lähdetään Turkkuseen lounais-Suomen spanielikerhon kokoukseen katsomaan saataisiinko jotain kotiin tuomisia sieltä!!!