Päivällä lenkkeiltiin taas pitkästä aikaa vähän isommalla sakilla. Meillä oli yhteensä 6 koiraa painettiin pitkin Kuuman metsiä ja teitä. Kiitoksia Katille ja Marjalle hyvästä lenkkiseurasta. Pikku Roistokin pääsi mukaan ja harjoiteltiin sen kanssa vähän hampaiden näyttöä ja "kauniisti" seisomista!!! Oli koirilla kivaa kun saivat juosta ja temmeltää.

Lenkin jälkeen piti mennä Kuuman koululle reenaileen mut siel oli niin paljon luistelijoita niin siirryimme Marjan pihalle puuhastelemaan. Rapa aloitti hienoilla sivulletuloilla ja vähän temppuiltiin siinä aluksi. Ruudussa ei tänään ollut kuppia aluksi vaan katoin meneekö sinne ja pysähtyykö. Pysähtyi hienosti ja menikin sinne hienosti paitsi vähän vasempaan reunaan, olisi kyllä hyvin mahtunut vielä maate että ei ollut siis ulkona. Otettiin kaksi ruutua kupilla ja laitettiin kuppi vähän oikealle ruudun taakse niin saatiin Rapa hakeutuun vähän keskemmälle. Tässä joku päivä ennen kisoja täytyy kokeilla hakeutuuko yhtään keskemmälle.

Kaukoja otettiin häirittynä, Rontti juoksi mun ja Rapan välistä ruutuun samanaikaisesti ja Marja levitteli idari ämpäreitään siinä ympärillä. Keskittyi välillä hienosti tekeen töitä mut sit aina välillä keskittyminen herpaantui ja alkoi katseleen muiden puuhia. Kaukojen asennonvaihdot upeita, toivottavasti pysyykin noin hienoina (se on tietenkin kiinni musta et muistan niit reenailla)!!

Seuraamises tehtiin vauhti pätkii niin et juoksin aina välil karkuun ja sai palkan kun sai mut kiinni. Näit harjoituksia on tehty viime aikoina usein ja mun mielestä seuraaminen on parantunut. Odottaa ihan selkeästi koska juostaan kovaa!!!

Viimeiseksi viel paikallaolo Rontin ja Jepen (istui) välissä. Todelle hyvä paikallaolo. Ens viikol viel reenaileen muutamat paikallaolot niin sit vaan toivotaan et kaik menee hyvin purinalla.Tiedän että paljon on kiinni mustakin kuinka rauhallinen ja luottavainen olen, täytyy vaan opetella luottaan ja rauhoittuun kisatilanteessakin..... se on kyllä todella vaikeeta!!Kieli ulkona

Tänään oli tullut Purinan kisakirje, voittaja luokas ei ole kun 10 koiraa ja kisataan iltapäivällä yhden aikaan. Ihan hyvä ettei tarvi aamulla ihan kuuden aikaan lähteä kotoa ajeleen kohti Hesaa.