Meidän piti lähteä tänään Rokettimen kanssa Turkkuseen agility epiksiin mutta ei sitten lähdetty kun ei kertakaikkiaan vaan jaksettu, ollaan sit vaan maattu sohvalla ja ihmetelty. Ompa se joskus kai ihan hyvä levätäkkin kunnolla.

Heti töiden jälkeen käytiin lenkillä Elonkierrossa ja johan oli viileä ilma, mainasi ihan tulla kylmä kun luulin että siellä on paljon lämpeempi. Lisättiin sitten vaan vauhtia niin ei päässy kylmä yllättään!!! Lenkin jälkeen tokoiltiin hieman, Rapan kanssa aloitettiin auton kiertämisellä ja siinä sivussa tehtiin luoksetulon stopit ja ne ok. Seuraamises palkkailin perusasentoja ja ne kanssa oikein hyvii. Peruuttamises tuppaa vähän irtoon musta et sitä siis treenattava paljon lisää. Ruudun loppu osa tehtiin kolme kertaa ja siinä nyt ihan kivasti vauhtia kun palkkasin lihapullalla eteenpäin. Eipä me muuta sitten Rapan kanssa puuhattu.

Rokka teki samat temput kun Rapa, kiertää todella kovalla vauhdilla autoa ja seisomaan stoppi oikein hyvä mutta maahanmeno saisi olla hieman nopeampi eli sitä treenattava. Perusasennot hyviä mutta seuraamisen haluaisin vähän tiiviimmäksi ja oikeaa käännöksissä Roksu irtoaa hieman liikaa eli tässä taas streenattavaa vaikka kuinka. Muuten seuraaminen oikein hyvää ja tarkkaavaista. Ruudunloppu osat vauhdikkaat mutta ei ihan niin vauhdikkaat kun oletin. Kaukana maahanmenoja treenattava koska ei meinannu pieni mies aluksi ymmärtää ollenkaan että noin kaukanakin voi mennä maahan!!!

Huomenna onkin vuorossa Rokan agi siis oikein kiva ilta tulossa kunhan ensin selviytyy työpäivästä!!!