Aamusta lähdettiin heti jäljestään ja toimihan se Rapan nenä edelleen!!! Jäki oli noin 21h vanha ja pituutta sillä oli suurinpiirtein 600m (ainakin luulisin niin),  kulmia oli kolme ja kaikissa oli makaus.

Alkumakauksen Rapa haistoi ja lähti sitten menemään jälkeä. Aluksi mentiin aika lujaa ja yritin jarruttaa oikein kunnolla, mutta heti kun vähän päästi niin vauhti kiihtyi uudelleen. Nenä pysyi hienosti maassa ja muutaman kerran tarkasti jotain riistan jälkiä muutaman metrin mutta palasi sitten heti takaisin jäljelle. Eka makaus ja oikeestaan kaikki makaukset mentiin aika vauhdilla.... Voi nyt sanoa että pysähtyi ihan sekunniksi, mutta sitten matka taas jatkui. Jäljen puolessa välissä nenä nousi maasta ja työskenteli selvästi hetken ilma vainulla....En tiedä olisko lähistöllä ollut jotain riistaa jos niitä haisteli tai jotain muuta. Ylitettiin metsäautotie eikä siinä ollut mitään ongelmia ja sen jälkeen nenä taas laskeutui alas ja alkoi tekemään tarkkaa työtä maassa. Jäljen loppuosa oli parempi kun alku, vauhti oli jo vähän rauhoittunut ja Rasmus teki paljon tarkempaa työtä nenällään. Kaadolle meni hienosti nenä maassa eikä ottanut siitä mitään ilma vainua!!!

Kokonaisuutena jälki oli ihan ok näin ekaksi jäljeksi keväällä, paremminkin Rapa on kyllä ajanu!! Ne makaukset vaan harmittaa niihin täytyy nyt miettiä jotain että saisi sen paremmin haisteleen. Voi olla että seuraavalla jäljellä jo haistelee niit hyvin, kun ei olla taas moneen kuukauteen kumminkaan ajettu jälkeä ja  intoa oli vähän liikaakin tänään. Vauhtikin varmaan tasottuu kun päästään ajaan enemmän jälkiä ja saadaan se varmuus taas kasvamaan.

Kasper pääsi sitten hakeen mun kanssa merkit pois metsästä ja tarkkaan tutki makauksia, muuta jälkeä ei sitten huomannutkaan vaan paineli pitkin pusikoita!! Tämän päivän ohjelma olikin siinä, nyt täytyy lähteä töihin ja huomenna aamusta kohti Saloa ja mejän jälkientekokurssia. Toivottavasti opin suunnistaan siellä kurssilla, niin pääsisi sitten oikeisiin kokeisiinkin mukaan.