Eilen töiden jälkeen tokoiltiin Sirkan kanssa MTT:n parkkiksella ja nyt sääkin suosi meitä!!! Rokan kanssa aloitettiin ruudulla ja vietiin sinne yhdessä lelu ja sitten merkin kautta sinne. Meni hienosti joka kerta ja vauhtia oli, muutama toisto molemmin puolin ja sit se oli siinä!!! Rasmus teki Ruudun kipolla ja se hyvä.  Seuraamisen perusasentoi palkkailin ja ne kanssa hyvii niinku koko seuraaminen muutenkin. Loppuun kaukoja leikkien ja yllätys yllätys nekin hienosti eli Rapalla ihan super päivä!!!

Uuno teki liikkeestä seisomista pallon kanssa ja hienoja stoppeja tuli. Kyllä nekin siit alkaa paraneen ku vaan treenaa kunnolla ja ajatuksen kanssa!!! Kaukoja peruutuksen kanssa ja vaihtoja ihan sekalaisesti, kaikki hienosti eikä yhtään tullu eteenpäin taisi jopa peruutella itsekseen taakse päin!!! Sivulletuloja eri suunnista, ne parantuneet hurjasti kun ollaan niitä nyt paljon treenattu. Tunnari kapulaa piilotin pari kertaa nurtsiin et pääsi nenä hommiin. Sitkeästi etsii ja kun löytää niin lähtee heti palauttaan, ihan sivulle asti ei viel kapula tule mutta eiköhän se siitä ala paraneen pikku hiljaa ku saadaan se pitäminen kuntoon!!! Paikalla olo viel ihan itseksemme ja se hiensoti vaikka Ruu ja Sirkka pallottelivat siinä vieressä!!!

Rokan kanss vielä toinen setti johon kuului salamakävely eli ei jääviä vaan kävely merkkien vierestä. Ekalla kerralla vähän yritti pysähdellä itsekseen mutta toisella kerralla ei mitään merkkiäkään et mietti edes pysähtymisii!!! Ohjatun molempia puolia 3x ja nyt joka kerta oikein ja varman oloisesti lähti aina kapulalle. Kaukot viel loppuun ja niis kovin vaikeaa se maasta istumaan nouseminen edelleen eli sitä vaan tarvii treenata ahkerasti.

Kotona Rapa ja Rokka tekivät viel tunanrit, Rapa oikein hyvin mutta Rokalla peintä miettimistä ennenku otti oman ja toi mulle!!! Iltalenkillä Rapa sit ehti käymään jossain paskakasassa pyörimässäkin joten Rapa pääsi vielä suihkuun illan päätteeksi!!!

Tänään Rapalla ja Rokalla oli heti aamusta kasilta ajat  Piiralle ja pojat pääsivät "huoltoon". Rapalla kireyttä lantion seudulla mutta muuten Rapa oikein hyvässä kunnossa. Nyt vaan ravilenkkei ja mäkikävelyy paljon et saadaan lantio pysyyn hyvässä kunnossa. Rokalla taas kireyttä lapojen välissä mutta muuten Ukko hyvässä kunnossa. Viimeksi Rokalla paha jumi lantion seudulla mutta se oli pysynyt nyt auki ja takapään lihas massakin oli kasvanut!!!! Ihanaa kun koirat hyvässä kunnossa niin uskaltaa taas touhuilla kaikkee niiden kanssa!!!

Nyt on taas pakattu ja laitettua autoa kuntoon, sillä illalla olisi tarkoitus ajaa "taas" viikkarin terminaaliin ja katsoa sitten aamulla mistä herää ja minne mennään, tuosta matkailusta lisää ensi viikolla!!!