Tänään ajelutettiin Leeviä reellä, siis Kasper pääsi vetämään kun ei enään ontunut jalkaansa.

Kyytiin pääsi tietenkin myös Ville-mäykky ja oli Jaanakin vähän aikaa kyydissä, mutta Kasperin voimat meinasivat ihan loppua.

Leevin ilmeestä näkee kuinka hauskaa oli ja ei tahtonut millään tulla pois kyydistä kun reki vietiin varastoon odottaan taas seuraava ajelua. Seuraavalla kerralla myös äidin Viljo-berni saa opetella vetämään, hyvää lihaskunto treeniä!!!

Tiia tuli kanssamme lenkkeileen iltapäivästä ja otin myös Kasperin mukaan kun olisi vallan loukkaantunut jos olisi joutunut jäämään kotiin. Eipä Kape yhtään ontunut tai varonut jalkaansa, pidin kyllä remmissä ettei satu vaan mitään. Annan kyllä pari päivää viel kipulääkettä niin parantuu varmasti.

Marjan kanssa vähän tokoiltiin illalla.... Rapa teki aluksi muutaman sivulletulon siis omatoimisesti oikein hienosti. Ruutua otettiin kupille juoksulla ja tein kaksi ruutua ja ajattelin et katsotaan mitä tapahtuu. Muuten meni hienosti mut kun lähetin toiseen ruutuun niin meinasi eka lähteä sinne mihin oli eka mennyt, hienosti lähti kun lähetin uudelleen. No sit olin tyhmä ja ajattelin reenata myös stoppeja tänään.... siit si tuli kaaos eli tarjosi vaan kiertämistä -> kiersi ruutu merkkejä. Nyt vaan kupilla ruutuun juoksuja niin saadaan tuo kiertäminen unohtuun ja motivaatio taas kuntoon.
Liikkeestä istuminen hieno ilman mitään vartaloapua!!!=)
Pieni paikallaolo otettiin kun Roisto touhusi Marjan kanssa kaikenlaista ja otti luoksetulonkin Rapan nenän edestä, hienosti pysyi!!!
Taitaa mulla olla dementtiaa kun en tahdo muistaa mitä ollaan edes reenattu, no eipä me kai muuta tehty.... No huomen tehdään oikein taas suunnitelma paperille kisoja varten et tulee varmasti kaikkea otettua ja vahvistettua!!