Tänään alkoi Lentsun tokokurssi Turussa ja olin ilmoittanut sinne Rokan koska sen kanssa tarvin nyt eniten neuvoja ja vinkkejä et miten eteenpäin. Menikin sitten mun hieno treenisuunnitelma uusiksi tai täytyy siirrella asioita hatusta toiseen, hatut siis järjestykseen!!! Ekana tehtiin luoksetulo ihan kisamaisesti ja siinä esille tuli se ongelma et Rokka ei pysähdy seisomaan kun sen ottaa liikkeenä vaikka puun kierron kautta kyl pysähtyy. No mä en ollut älynnyt et täytyy antaa se luoksetulo käsky myös siinä puun kierrossa kun lähtee mua kohti ei siis ollenkaan ymmärtänyt pikku Rokka et kysy on samasta stopista. Nyt puun kierrolla vaan suorii luoksetuloi ja Rokan pitää tulla miljoonaa joka kerta. Stoppeja kun otan liikkeenomaisesti niin et joku pitää kiinni Rokasta tai sit et juoksen karkuun kutsun vauhdista ja itse pysähdyn ja stoppi. Kokeilin tuota karkuun juoksua heti ja se toimi todella hyvin. 

Seuraaminen toisena liikkeenä ja siinä oltiin Lentsun kanssa samaa mieltä et se kipinä ja sähäkkyys puuttuu, muuten ok. Lähdettiin hakeen sähäkkyyttä leikittämisen avulla ja sainkin Rokan parempaan tilaan (mieleltään) mutta ei ihan niin hyvä kun haluttais. Kotiläksyksi saatiin hiipiminen ja kokeillaan jos sillä saisi pienen miehen viretilan nostettua taivaisiin ja seuraamisen sitä kautta paremmaksi.

Loppuun paikalla istuminen ja se oikein hyvin vaikka vieressä koirat makasivat ja toiselta puolelta koira vapautettiinkin aikasemmin!!! Oli se vaaan niin ihanaa tokoilla ja saatiin neuvoja joilla lähdetään nyt korjaamaan noita meidän juttui et saadaan ne onnistuun ja näyttään paremmilta!!! Kiitos Lentsu ja ens viikolla nähdään, katsotaan kuinka sekaisin hatut sit menee!!!

Ennen Rokan tokoja Rapa teki tarkkuus treenit häiriössä eli siinä Kupittaan nurtsilla, ensin tunnari kapulan nostoa ja nopeaa sivulletuloa omatoimisesti. Idea et nostaa kapulan nopeasti ja tulee hyvin sivulle, nämä oikein hyvin ja tarkasti. Seuraamisen liikkeelle lähtöjä ja erityis huomio ekoissa askeleissa et kontakti pysyy mussa, pari kertaa nokka vähän laski mutta muuten hyvin. Loppuun sivulletulot omatoimisesti ja vaatimuksena et tunnen Rapan mun sääressä, nämä onnistui 100%!!!!

Illalla kotona Uuno odotti täynnä intoa ja olihan pikku ukon kanssa vähän puuhasteltava. Tehtiin kosketusalustaa naksun kanssa, hienosti lähti tarjoamaan alustaa ja loppussa jopa kerran syöksyi alustalle!!!!