Iltapäivällä treenattiin maaseudulla ja aloitettiin hyppynoudolla. Rasmusta ekalla kerralla ihan selkeästi hämäs vähän kapula, siis tehtiin ohjatunkapulalla. Toisella kerralla itse heitin vahingossa vinoon, mutta eipä tuo haitannu mitään ja eipä ihmetellyt poikakaan enään kapulaa. Ruutu sitten tuottikin ongelmia, olin ajatellut ottaa ekaksi tyhjän ja sitten kupille juoksuna joka suunnasta. No eipä päästy toteuttaan tätä hienoo ideaa, kun tuo tyhjä tuotti ongelmia. Katsoo hyvin ruutuun kun pyydän ja lähtee sinnepäin juokseen, mut matkalla huomasi hyppyesteen joka oli noin 3-4m sivussa siitä linjasta josta Rapan olisi kuulunut juosta. No Rapa sit kiersi hyppyesteen ja samalla siinä sit ruudun vasemman etutolpan..... Oli siis kyllä ruudussa mutta meni sivusta sisään ja se ei vaan käy.... Kokeilin  toisen kerran mutta ei kyennyt nyt tekeen muuta kun kiertään hyppy esteen ja sit jäi sinne jumittaan..... Kupilla sitten perään ja ei siinä mitään ongelmaa vaan poika juoksi suoraan sinne!!! Kupilla otettiin sitten myös muista suunnista ja toimi hyvin. Ongelma on siinä siis jos ruudussa ei ole kuppia ja matkalla kun Rapa juoksee sinne niin on jotain "outoa" niin menee sitä katsoon ja vähän niinku unohtaa et oli menossa ruutuun.... Tähän täytyy nyt keksiä ratkaisu, luulen et sekin auttaa kun otan taas vaan monta päivää juoksuja kupille, et se motivaatio olisi mahdollisimma korkea. Jatkossa pitää muistaa ottaa niit tyhjiä todella harvoin! Marjalla on onneksi tänään Lentsun yksäri ja lupasi kysyä neuvoja meille.

Tunnari otettiin 2x ja  molemmat tänään todella hienot!!! Eilinen ongelma siis oli joku ohimenevä juttu tai ainakin toivon niin!!! Tunnaria pitää muistaa treenata usein, jos nyt vaikka jo alkaisi toteuttaa tuota suunnitelmaani!!! Liikeestä istuminen tehtiin myös kerran ja ei otettu enempää kun se yksi kerta oli täydellinen!!!!

Lopuksi temppuiltiin paljon että ei vaan jää mikään koomailu päälle tuon ruudun takia. Rapa tuntui ainakin loppu treeneissä oikein rennolta, eikä näyttänyt ottaneet nokkiinsa vaikka ei tiennyt mitä piti tehdä siinä ruudussa. Rasmuksesta selvästi huomasi et meni vähän lukkoon siinä kun ei tiennytkään mitä tehdä (siis siinä kun kiersi esteen ja jäi sinne taakse seisoon). No nyt odotellaan saako Marja meille hyviä neuvoja!!!!

Saatiin todella hyviä neuvoja ihan näin Marjan välityksellä Turusta eli jos vaikka tekisin ihan perus ruutu treeniä Rapan kanssa ja harvoin niitä stoppeja..... Ja sit vielä jättäisin kaikki häiriöt pois siitä ruudun läheltä.... No niin nyt taas palataan tavallisiin treeneihin ja saadaan varmasti ruutu jälleen kuntoon!!! KIITOS Lentsu jälleen kerran ja kiitoksia Marjalle kun toimit neuvojen kyselijänä!!!