Ennen Rokan agiryhmän treenejä tokoiltiin Rapan kanssa pilvenmäen parkkiksella. Aloitettiin ohjatulla ja tehtiin sitä nyt taas kosketusalustojen kanssa ja johan alkoi sujumaan, tehtiin nyt vaan vasentapuolta. Aluksi vein merkille ja siitä sit lähetys mutta lopussa lähetin ja merkille ja sit vasta alustalle, vaihtelin myös alustan paikkaa. Aloitettiin niin että alusta ihan koiran sivulla mutta lopussa se oli 6-7m koiran takana eli hyvin sujui tällä kertaa, nyt vaan täytyy treenata tälläillä useammin et saa noi käännökset paremmiksi. Ruutu tehtiin pari kertaa kipon kanssa ja se meni oikein hyvin. Kaukoja tehtiin Lentsun ohjeiden mukaan ja nyt se eka vaihto alkaa näyttään todella hyvältä, on terävä ja tapahtuu heti kun käsken. Liikkeestä istminen tehtiin kaks kertaa ja en kummallakaan kerralla enään yhtään auttanut vartalolla vaan ukkeli istui todella hienosti itse.

Rokan kanssa sitten juostiin ja yritettiin kääntyä kaikenmoisita kulmista jne.... No me siis tehtiin kentällä valmiina olevaa hyppyrataa, jossa oli paljon vauhdikkaita osuuksia ja sitten muutama aika hankala ohjaus kuvio. Rata tehtiin pari kertaa ja molemmilla kerroilla tapahtu ja sattui kaiken laista, välillä mä liian lähellä koiraa, välillä liian kaukana, välillä mun rintamasuunta ihan väärään suuntaan jne.... Vaikka  sattui ja tapahtui radalla on olen silti todella tyytyväine pikku mieheen irtoaa nykyään todella hyvin, etsii itse esteitä ja kaiken huipuksi suorittaa kepit jo aikas kivasti, niintä täytysi vaan päästä treenaamaan paljon useammin, no ehkä mä saan joskus ne omat kepit. Mutta kaiken häslingin jälkeen oli kyllä todella kiva aksata ja isot kiitokset Iirikselle todella hyvistä neuvoista ja ohjeista, niitä me tarvitaan paljon kun mä tiedä noista aksa jutuista paljoakaan.

Agin jälkeen Rokka sai tehdä vielä vähän seuraamista ja käännöksiä vasempaan,  paljon ovat käännökset parantuneet viime viikosta. Tehtiin myös pari liikkeestä seisomista ja nyt niin että kävelin myös taakse, eipä tuottanut ongelmia.  Niin ja melkein unohdin Rokka teki aksa treeneissä paikallamakuun sillä aikaa kun Daniel suoritti rataa ja makasi oikein nätisti!!!

Rasmus teki vielä vähän kaukoja ja ne edelleen oikein hyvät, toivottavasti ne olisi seuraavissa kisoissakin oikein näyttävät!!!