Eilen aamusta heti otettiin pienent sisätokot kun tulin töistä. Kasper teki metallinoudon, sivulletuloja ja tietenkin karhu temppua, joka on ehdottomasti Kasperin lemppari!!! Kaikki sujuivat oikein hyvin. Rasmus teki myös sivulletuloja, metallinoudon ja temppuja, eikä nissäkään mitään moitittavaa ollut. Sivulletuoa tarjoaa todella kivasti melkein joka välissä!!!Silmänisku

Iltapäivällä lähdettiin metsälenkille, kun kaikki tiet on nyt niin kuraisia ettei niitä ptkin viitsi kävellä. Kamera oli mukana myös ja saatiin muutama "keväinen" kuva otettua:

DSC_0131.JPG

DSC_0102.JPG

DSC_0152.JPG

DSC_0157.JPG

Kape söpöilee!!!Pusu

DSC_0164.JPG

Ja muutama vähän talvisempi kuva....

DSC_0061.JPG

DSC_0069.JPG

Alkuillasta lähdettiin vielä maalle putsaan autoa ja samalla harjasin Kasperin kun ollaan sunnuntaina lähdössä sinne messariin vetään kärryjä, en olis tuon koiran kanssa sinne kehdannu mennä ilman pientä puhdistus operaatioo.....  Näin komea poika sieltä irto karvojen alta paljastui:

DSC_0165.JPG

Leevikin antoi Kapelle pusun!!

DSC_0196.JPG

 

Tänään aamupäivällä lähdettiin koko "perheen" voimin Murronkulman metsään, pysyvät pojat vähän puhtaampana. Vastaan tuli muitakin, joilla ei kyllä ollu koira niin hallussa, meinas ihan tulla väkisin poikien päälle tuo sakemanni. No onneksi omistaja sai sen sitten vihdoin kiinni ja pääsimme turvallisesti kotiin.

Iltapäivällä tokoiltiin taas sisällä, ei siksi ettei koirat haluais olla ulkona vaan en itse halua kastella itseäni.... No onneksi sisällä pystyy tekeen aikas paljon ja monenlaista!!! Kasper aloitti kaukoilla, joissa oli vauhtia ja lennokkuutta!!! Hyppäsi ihan asennosta toiseen ja joka kerta sattui hyppäämään vähän taaksepäin eli oikein hyvät kaukot. Perään muutama karhu temppu ja sitten Kasper saikin mennä puuhasteleen Saken kanssa.

Rasmus aloitti metallinoudolla, joka super hyvä!!! Perään kapulan pitoa tunnarikapulalla, nyt ei yhtään jyystänyt kapulaa vaan piti oikein nätisti suussaan. Kaukoja tehtiin aluksi ihan liikkeenä, vähän tuli eteenpäin. Tulee siinä vaiheessa eteenpäin kun menee S->I  kun ei siirrä etujalkojaan taakse vaan tuo takapuolensa eteenpäin... Tuota en kyllä meinaa lähtee korjaamaan, kun kysymys on kuitenkin ihan muutamasta sentistä ja itse olen sille opettanut tuon noin.....Huuto  Leikittiin myös kaukojen kanssa ja palkkasin kaikki seisomaan nousut missä otti askeleenkin taaksepäin, tekee melkein joka kerta näin!! Liikkeestä istuminen tehtiin niin etten yhtään kääntänyt päätäni koiraan päin. Istui joka kerta todella nopeasti ja terävästi!! En uskalla kisoissa kokeilla, koska jää varmasti seisoon eli kisois täytyy muistaa antaa pieni apu kääntämällä tuota päätä koiraan päin kun annan käskyn. Viimeiseksi viel temppuja ja nyt tänään ilme on ollut oikein hyvä tokoillessa ja intoa on riittänyt vaikka kuinka!!