Taas on vierähtäny viikko jotenkin aivan huomaamatta... No kuitenkin ollaan saatu edes jotain tehtyä poikien kanssa. Keskiviikkona lenkkeiltiin elonkierron pelloil Katin ja koirien kanssa, kyllä oli pojilla hauskaa kun pääsivät kunnolla juokseen. Ei noi mun koirat vaan juokse jos mä en liiku, olen käyny niitä nimittäin joka päivä pellol juoksuttaan alku viikosta ja eipä ne paljoa siellä hyppelehdi. No keskiviikkona oli sitten ihan eri ääni kellos kun mä kävelin kanssa..... Eikä polvi edes tullu kipeäksi, päin vastoin ihan selkeästi notkistui!!! Keskiviikko iltana vähän treenailtiin Rapan kanssa hyppynouto, tunnari ja kaukoja. Tunnarissa oli vähän hätäinen ja toi aluksi väärän mutta sitten keskittyi ja se oma nousi, muuten kaikki meni todella hienosti ja mallikkaasti.

Torstaina illalla käytiin Forssas treenaileen Marjan ja Tanjan kanssa. Rapa otti metallinoudon, tunnarin ja kuppiruudun, kaikki aivan sairaan upeasti ja todella ihanalla ilmeellä ja vauhdilla!!!! Rokka kävi sillä aikaa kun treenasin niin Saken kanssa city kävelyllä ja niillä oli menny käsittäkkseni ihan hyvin. Rokka pääsi loppuun tekeen viel yhden luoksetulon, missä oli vauhtia ja ilmettä!!!

Tänään lähdettiin Katin ja koirien kanssa saaren kansallispuistoon lenkille ja saatiinkin kulutettua aikaa metsässä 2.5h. Kierreltiin ja kaarreltiin siellä ja koirat saivat ainakin juosta niin paljon kun halusivat!! Kiitos seurasta, oli aivan ihana lenkki ja mahtavat maisemat!!

On syksy vaan kaunista aikaa!!!

Vedet taitaa alkaan vähän viilenemään kun ei oikein kukaan koira uinu kunnolla, hengaili vaan rantavedessä. Rokka etsii aarteita!! ;)

Lentävä Rontti!

Rompun mielestä oli aivan sairaan kivaa hyppiä rantavedessä ja hakea keppiä!!!

Jolindakin uskaltautui kasteleen jalkoja!

Lopuksi kape kasteli kaikki!!!

Uusioperhe!!! ;)

SOMAT!!!!

Nyt ei sitten paljoa tapahdu ennen sunnuntain toko kisoja, joihin olisi tarkoitus mennä Rapan kanssa vähän tokoileen.... Saas nähdä miten sitten käy taas. P.oloa olen miettinyt ja päätän varmaan vasta kisapaikalla suoritanko sitä vai en, riippuu ihan ketä saadaan naapuriksi ja et ehditäänkö treenaan yks lyhyt paikallaolo siin ennnen varsinaista liikettä.... No siitä sitten lisää sunnuntaina, turha sitä nyt vielä on murehtia. Muuten olen ollu Rapaan nyt todella tyytyväinen kun ollaan treenattu, intoa on ollut ja tekee todella hyin hommia, no kisat on aina kisat ja varsinkin kun mä tuppaan vähän jännittään aina ja ikuisesti varmaankin.... Pitäkäähän peukut pystyssä sunnuntaina meille!