Aamapäivällä treenattiin kummipojan ja Rasmuksen kanssa hyppynoutoa, välil ei tienny kumpi hakee kapulan poika vai Rasmus!! Kivaa oli kuitenkin!! Hyppynoutokin oli ok, ainut että olisi saanu mennä lujempaa kapulalle. Aina pitää olla jotain pientä parannettavaa....
Illalla mentiin Marjan kans treenaan kuuman koululle. Aloitin Kasperin kanssa noudolla joka oli loistava, sitten tein ruuduun juoksun suoraan kupille, into ruutuun on aivan valtava! Tehtiin pätkä seuraamista ja sit liikkestä istumisesta jättipalkka eli possunsaparo!!! Kasperille todellakin toimii tuo kerran kaks viikossa treenaaminen, jolloin intoa riittä ja kaikilla on kivaa.
Rasmus aloitti ruutuun juoksulla (siis kupille), tein ruudun paljon kauemmas kun kisoissa. Kohdisti katseensa hyvin ruutuun ennen lähetystä ja meni suoraan keskeltä sisälle!! Pienen leikkituokion jälkeen tehtiin ihan pieniä seuraamis pätkiä mistä palkka eteetnpäin ->lentävä narupallo! Hitaan kävelyn käännöksis vähän nukahti mut muuten oikein hyvin. Ruudusta sivulle tuloa otettiin käskytyksellä ekalla kerralla kutsuin Rasmuksen sivulle seuraamaan ja toisella kerralla palkka pysymisestä. Kerran palkkasin myös pelkän maahanmenosta ettei tule vaan mitään ongelmia vaan sen kanssa!!! ;) Välissä reenasi Jeppe vähäsen ja sit jatkettiin paikallamakuulla, oikein hyvä. Viimeisenä otettiin metallinouto. Ennen liikettä hetsasin vähän siansaparolla ja sit saparo taskuun ja tekemään. Marja käskytti liikkeen, kaik meni ihan tavallisesti eli hyvin. Se pirun kapulan "hylkiminen" siis johtui siit isosta kapulasta, onneksi!!!

Sateesta huolimatta lähdettiin sinne pilkkopimeeseen lenkille, no tuli liikuttua ja liikutettua koirat, saa loppu illan maata tyytyväisenä kotona sohvalla!! Illalla vähän viel naksutellaan jos jaksetaan. Huomen päästään mejäileen kun Anni ja Marja kävivät tekeen meille tänään jäljet. Kiitos todella paljon teille molemmille!!! =)