Päivällä lenkillä pojat tekivät monta luoksetuloa ihan vauhdista ja kummasti ne kuuntelee paremmin kun kutsuu aina väliilä luokse+palkkaa. Rasmus teki myös muutaman maahanmenon vauhdista ja ne opli todella upeat!!! Rapa oli aikas kaukana musta ja hyvin laskeutu alas kun kuuli käskyn, pysäytti jopa myyrä jahdinkin!!!!

Alkuillasta mentiiin Forssaan treenaileen porukalla. Rasmus aloitti metallinoudolla, tehtiin 2x ja molemmat todella hyvät!!! Perään pari suoraa luoksetuloa, eka ihan maasta ja toinen sitten seisomisesta. Molemmissa lähdin pakoon käskyn jälkeen ja vauhtia oli vaikka kuinka!! Kaukoissa kokeilin vaan kuinka seisomaan nousut toimii tänään ja tuo mun super mies otti joka kerta peri askelta taaksepäin. Siiis aivan super mahtavaa!!!!Hymy Ruutu olikin sitten vähän hakuses.... Ekaks lähetin tyhjään, meni katsoon ekaks Marjan tyhjää ämpäriä.... Se poistettiin ja yritettiin uudestaan, nyt meni ruutuun mutta vauhti vähän vaisu. Otettiiin kupilla perään 2x ja kyllähän sitä vauhtia sit löytyy. Rapan pitää vaan tarkistaa kaikki minkä sattuu huomaamaan matkalla kun juoksee ruutuun. Välissä otin pätkän seuraamista ja sit lähetin erisuunnasta ja nyt meni hienosti ruutuun (siisi siellä ei ollut nyt kuppia)!!!  Nyt vaan joka päivä juoksuja kupille niin saadaan se vetovoima sinne ruutuun kasvamaan.

Liikkeestä istuminen oli aivan täydellinen jälleen!!! Tanjalla oli mukana hyppy, niin päästiin treenaan hyppynoutoa, kahdella ekalla kerralla tiputti kapulan heti kun oli ottanut sen suuhun, mutta siis otti sit uudelleen ja palautti hienosti. Kolmannella sitten täydellinen hyppynouto, vauhti ja ilme kohdallaan!!! Tunnarikin jossain välissä tehtiin ja eipä siinä mitään ongelmia ollut, varma ja nopea!!!

Loppuun paikallaolo niin et liikkuri palkkasi Rapaa. Vieressä oli Eppu ja toisella puolella lapukka Usva. Aluksi makasi todella rauhassa ja tuijotti vaan liikkuria. Parin minuutin jälkeen oli yht äkkiä noussu ja menny kattoon lapukkaa. Liikkuri palautti Rapan ja kävi taas palkkaan kun oli rennosti. Oli noussut kun liikkuri oli kävelly pois päin eli ollut selin koiraan, kaiken muun aikaa kun liikkuri oli katsellu Rapaa niin oli vaan katsellu nätisti takaisin. Rasmus ei siis vaan kestä sitä et siit käännytään pois päin, se ahdistus/pelko tulee varmaan siinä vaiheessa esiin ja ilmaantuu nousemisena ja muiden tarkistamisena. Ainakin luulen näin, korjatkaa viisaammat jos olen aivan väärässä. Otettiin toinen lyhyt p.olo ja nyt todella rauhallinen ja levollinen kaiken aikaa. Liikkuri oli nyt kaiken aikaa katsellu koiraa, eikä kääntäny selkää sille vaik kävi välillä palkkaamassa. Mun täytyy varmaan alkaa poistuun näkösuojaan  takaperin kävellen!!!!Silmänisku

Treenit kokonaisuutena oikein positiiviset ja iloiset. Rapalla oli kauhea into tehdä hommia ja puuhastella mun kanssa. Ilme oli koko treenien ajan täydellinen, vaikka treenattiin paljon niin jaksoi ja keskittyi kaiken aikaa todella hyvin.

Treenien jälkeen pääsivät molemmat pojat pöllyttään Roistoa!!! Tästähän Roisto nautti aivan suunnattomasti, varsinkin kun Kasper sitä tutki ja tökki kuonollaan!!! Sitten city lenkille tolleri poikien, Marjan ja Tiian kanssa!!!