No niin tänään sitten alkoi uuden treenisuunnitelman toteutus, vaatii kyllä vielä hieman totuttelua ja ajatustyötä tuo "uuden"lainen treenaus. Mä kyl niin tykkäisin hinkata ja tehdä paljon toistoi mutta nyt niitä ei pahemmin tehdä ja pitää opetalle tekeen TODELLA paljon niitä onnistumis treenejä ku niissäkin kyllä olen ollut vähän huono ja vaatinut varmaan koiriltani hieman liikaa.... Mä olen vakuuttunut kyllä et tästä tulee viel hyvä kun saan vaan kaikki asiat sisäistettyä itselleni ja opeteltua treenaamaan niiden mukaan!!!

Rasmus treenasi sivulletuloja silleen et tarjoo sitä, niitä tehtiin kyllä monia et vähän jo sovelsin siinä!!!! Suora luoksetulo vauhdilla syömään nameja mun kädestä. Ruutu kipolla ja sinne vauhti myös kohdallaan. Loppuun tunnari ja se kyllä loistava!!! Oli aika hassutunne kun treenit ei vieneet paljoa aikaa mutta kaiken aikaa mulla ja Rapalla oli todella kivaa ja kaiken aikaa tehtiin hommis ettei tullut sellasii hassui odottele tai miettimis hetkii!!!

Rokka aloitti kanssa sivulletuloilla ja ne nopeutuu kaiken aikaa, opetin sen joskus kauan sitten Rokalle mutta nyt taas ollaan alettu tekeen sitä uudestaan. Luoksetulo hienosti ja heitin lelun aika heti kun lähti liikkeelle ettei ehdi hidastaan kun nyt vähän alkanu hidastaan odottaen stoppia. Ensin pelkkä merkki ja se hienosti, sitten merkin kautta ruutuun siinä muutama lähtö käsky merkiltä mutta muuten hyvin. Tämä siis menee sinne uuden opettelu hattuun vielä hetkeksi, vähän ehkä ahnehdin taas..... No kyl tästä oppii treenaan oikein. Tunnari oikein nätti, samoinku ohjatun oikea yhdellä kapulalla!!! Onnistuttiin Rokan kanssa melkein kaikessa ja seuraavalla kerralla onnistutaan kaikessa kun opin katsomaan paremmin mitä treenaan!!!!

Uuno pääsi kanssa leikkimään ja tekemään muutaman luoksetulon suoraan leluun!!! Uuno on selkeästi päättänyt et hänen lelunsa on vetolelut sillä ei piittaa ollenkaan palloista vaan haluaa kaiken aikaa leikkiä vetoleikkejä, no eipä tuo haittaa miten leikkii kunhan vaan leikkii!!!