Eilen lähes koko päivä vierähti Somerolla Woollandiassa todella hyvässä ja mukavassa seurassa, kyseessä oli siis Uunon pentupäivä ja paikalla kaikki ihanat siarukset!!! Aamu alkoi aamupalalla, onneksi en syönyt kotona mitään sillä tarjolla oli erinomainen aamiainen!! Aamupäivän ohjelmaan kuului aksaa Peten johdolla ja tokoa Jaanan johdolla, aksassa tehtiin siivekkeiden välistä juoksua ja putkea jotka meni Uunolta ihan ok kunhan mun tossun kärjet vaan osoittaa oikeaan suuntaan enkä sählää siel mitään omiani!!

Tokossa Uunolla oli ohjelmassa alokasluokankoe joka tietenki alkoi luoksepäästävyydellä ja paikallaan ololla jotka molemmat todella hyvin vaikka eipä me olla edes luoksepäästävyyttä ikinä treenattu.... Sitten itse yksilösuorituksiin joissa siis mun kanssa kentällä tuomari-Jaana ja liikkuri-Tanja. Uuno otti vähän häiriöö ympärillä tapahtuvista asioista mutta pystyi kuitenkin keskittyyn mun kanssa touhuamiseen hyvin ja eipä sitä yhtään haitannut vaikka palkkaa ei tullut vaan teki tyytyväisenä hommia.

Seuraamiset niin remmissa kuin ilman niin ihan sellaista ku odotin, tiesin et juoksussa poikittaa mutta siis mun mielestä ihan hyvää seuraamista Uunolle kun ikää on kuitenkin vasta 9kk. Liikkeestä maahanmenossa meni hieman vinoon maahan ja se alku seuruu väljää. Luoksetulo todella nätti ja vauhdikas. Liikkeestä seisominen nätti mutta loppu istumises tarvi pienen vartaloavun. Hyppy ekalla yrityksellä ei halunnut hypätä mutta kun otettiin uusiksi niin sitten nätti hyppy, siinäkin lopun istumiseen tarvi vähän apua. Hypyssä kompastuskivi oli varmaan vieras ja hieman korkeampi este mitä ollaan kotona hypitty eli nyt aina joskus myös treenattava sitä korkeaa estettä. Ykköstulos tällä suorituksella oltais varmaan saatu eli käviskö jos Uuno meneekin oikeissa kokeissa suoraan avoimeen!!!

Jaanan kanssa käytiin vielä myöhemmin läpi noita toko juttui ja katsottiin sitä seuraamista ja siihen nyt namit sekä lelu palkaksi sillä selvästi lelu tekee vähän edistystä mutta sit ku palkkaa ensin namilla ja sit vasta tulee lelu niin seuraaminen todella hyvää. Häiriöö seuraamiseen lisättävä että keskittyy vaan muhun eikä muuhun. Noutoa katsottiin myös kun Uuno tykkää ottaa nyt kapulan päästä kiinni, no tähän yksinkertainen ohje nyt noudot ohjatun kapulalla koska sillä ei tehnyt tuota vaan otti nätisti keskeltä kiinni. Kiitos Jaan taas tuhannesti kun tarkkailin miedän juttui ja neuvoit!!!

Iltapäivä lounaan jälki oltiin sit pellolla lampaiden kimpussa ja Uunon kanssa käytiin pari kertaa katsastaan lambei. Ekalla kiekalla maahanmenoja ja kaaria, maahanmenot hyvii kunhan ei ole liejua joka Uuno tai siis mua ällötti... Eli mun pitää muuttaa mun asennetta kuraa kohtaan!!! Kaaret aika kivoi, vaikka mä en kyllä oikein niistäkään vielä tiedä mitään...ehkä mä sitten joskus opin!!! Toisella kiekalla Uuno vaan hömpötteli kun ei voi pieneltä mieheltä vaatia et jaksaisi samana päivänä kaksi kertaa mennä kaikkien sääntöjen ja ohjeiden mukaan!!! Uuno selvästi tarvii taas aikaa ajatella juttui ja vähän miettii et mitä siel oikein pitää tehdä ja mitä ei eli katsotaan mitä hän on ensi viikoksi kehitellyt!!!

Kiitokset Marikalle ja Kimmolle päivän järjestelyistä ja erinomaisesta ruuasta (siitä kiitos myös Tuijalle). Kiitoksia erinomaiseta seurasta kaikille mukana olleille oli niin kiva taas nähdä teitä ja päästä vaihtamaan kuulumisia ja kokemuksi!! Jaanalle kiitokset tokojutuista ja "tuomaroinnista"!!! Päivä oli todella mahtava ja kiva, Uuno oli ihan poikki kun päästiin kotiin ei muutakun maannut eteisenlattialla koko illan!!! Kuvia pentupäivästä tuleepi huomenissa kun jaksan purkaa ne kamerasta pois!!