Päivällä käytiin koirien kanssa pukon kentällä laittamassa vähän paikkoja kuntoon huomista tokokoetta varten ja olihan sitä pakko vähän fiilistellä koirien kanssa kentällä. Uuno aloitti ja aloitti ihan uudella jutulla nimittäin ruudulla, hienosti meni sinne lelulle ja nyt on ruudunkin opettelu sitten aloitettu!!!! Sivulletuloja tehtiin monia ja ne taas parantuneet ja tarvii aina vaan vähemmän apuja, huonompi juttu olisi jos tarvisi enenmmän apuja. Pari luoksetuloa kun Anu piti kiinni ja tulee kovaa vaikka en niin paljoa enään hetsaa lelulla ku ennen!!!

Rasmus juoksi kerran ruutuun kipolle syömään, pari suoraa luoksetuloa ja seuraamista niin et palkkasin paljon. Kaikki meni kyllä ihan nappiin ja Rapa oli todella taitava!!!

Rokka aloitti seuraamisella ja ei ollut ihan niin hyvää kun olisin toivonut mutta pääsin kuitenkin palkkaan paljon. Luoksetulon seisomaan stopista ensin palkka ja sitten luoksetulo pilkottuna joka osuus erikseen ja meni oiekin hyvin. Ruutu merkin kautta, ekalla kerralla suoritti hypyn mennessään ja ruutukin vähän hukassa, mut toistolla päästiin ruutuun lelulle ilman mitään kommelluksia. Anu vielä käskytti ja yritti saada Rokkaa maahan mut mä palkkailin kontaktista ja siitä ettei ota häiriöö ja se upeasti. Paikallaan istuminen sitten tuotti pään vaivaa ku tuppasi meneen maahan kun tulen piilosta mutta saatiin onnistuminen aikaa ja siihen  oli hyvä lopettaa!!!!

Illalla ajeltiin Rokan kanssa Turkuun Lentsun kurssille opiskeleen taas kaikkea kivaa ja uutta, tänään tehtiin vähän häiriö harjoituksia ja pienen lisähäiriön toi ryhmässä oleva narttu jolla oli juoksu, no Rokka ei narttua edes huomannut ja olin super tyytyväinen!!!! Ekana paikalla istuminen, joka todella hyvin eikä ollut yhtään menossa maahana missään vaiheessa. Seuraaminen niin et Lentsu heitteli palloa ja kutsui Rokkaa, Rokka otti todella paljon häiriöö mutta onnistumisia saatiin ja nyt tarvii vaan alkaa paljon tekeen tuollaista niin sitten ei haittaa kokeissakaan mitkään häiriöt. Jäävät kaikki yht aikaa omaan tahtiin ja Lentsu viel lisähäirikkönä, ne ihan kivasti ja Rokka kuunteli mua hyvin. Ruutu ihan tavallisesti siis ei mitään häiriöö, mutta Rokalla koko ruutu hukassa vaan lähti merkiltä väärään suuntaan.... Toisella yrityksellä sitten päästiin ruutuun ja maahanmenosta palkka ku se ollut hidas mutta nyt oikein hyvin. Ruudun loppuosa erikseen ja siinä saisi olla parempi vauhti kun tulee sivulle ja tuppaa jäämään vähän mun taakse. Loppuosaa tehtiin puunkierron avulla ja kun vaihdoin siihen käsky sanan niin parani vähän ja nyt vaan paljon niin et juoksen pakaan ja palkka kun ssaavuttaa mut.

Nyt vaan odotellaan huomista iltaa et päästään näyttään mitä me osataan ja kuinka hyviä ollaan!!!!