Eilen illal oltiin Marjan ja Tanjan kans treenaamas latarinkoulun pihassa. Pitkästä aikaa myös Kasper pääsi näyttään taitonsa! Seuraamista pieni pätkä, mikä oli todella hienoa ihan niinkuin aina. Idarin asennot suorapalkalla, seisomises otti askeleen eteenpäin kun jatkoin matkaa, muuten oikein hyvät!! Ruudussa harjoiteltiin oikealle paikalle menemistä... Ensin seisoi siellä ihan ihmeissään enneku tajusi et kun menee keskelle niin tulee namia!!! Hyvä hyvä Kasper!!Viimeisenä vielä yksi nouto, vauhtia saisi olla lisää muuten oikein hyvin!! On tuo Kasper kyl vaan niin persoona....sen kanssa treenaamiinen on aina hauskaa ja ei sille voi edes olla vihainen kun se katsoo kulmiensa alta ja heiluttaa häntää!!! Söpöä kerrassaan!!!:)

Rasmus aloitti suorilla luoksetuloilla, otettiin ihan kisamaisesti kun oli törpöt oikein paikoillaan. Muuten oli todella hyvin mut toisen törpön kohdalla vähän hiljenteli ja ihmetteli miksei mamma käskekkään tekeen mitään. Toistolla parempi. Kerranki kun meillä oli liikkuri (Tanja) niin tehtiin ohjattua,  tänään vuorossa vasen puoli. Ekalla kerralla laitettiin vaan reunakapulat ja toi hienosti vasemman. Sitten vaan kaikki kapulat paikoilleen ja otettiin uudestaan -> hieno. Vauhtia oli niin kapulalle menossa kuin palautuksessa. Täytyy nyt vaan treenata tuota ohjattua niin et on liikkuri kuka vie kapulat, etten mä niit ite juokse paikoilleen. Jesper ja Marja saapuivat kanssa vihdoin ja viimein treenaan.... Rasmus ja Jeppe pääsivät tekeen yhtaikaa kaukoja niin et olivat rinnakkani mut nenät erisuuntiin. Harjoitus oli itse asiassa aikas hauska ainakin meistä ohjaajista!! Yllättävää kyllä eivät ottaneet paljoakaan toisistaan häiriöö vaan kuuntelivat hyvin ohjaajiaan. Rasmuksen kans on edelleen vaan paljon tehtävä seisomaan nousuja ja vaadittava et menee sen askeleen tai pari taaksepäin, kun nytkin pari kertaa tuli vähän eteenpäin ( ei paljoa, mut tuli kuitenkin). Ruutua treenatttin ihan normaaliin tapaan, ekaks juoksu kupille sitten tyhjä ja siit namipallo ja viimeiseksi viel kupille juoksu. Kaikki oikein hyviä ja vauhtia oli tarpeeksi. Treenattiin myös pitkästä aikaa ruudun loppuosaa eli koira seisoon ruutuun ja matkan päästä maahan ja sit se kävely siin edes ja sivulle kutsu. Sivulle tulossa olisi saanut olla lisää vauhtia eli nyt tämä sitten kanssa työn alle, hyvä kun tuli sitäkin treenattua et tietää mis "ongelmia". Viimeiseksi otin viel muuten saman mut en kutsunu sivulle vaan palkkasin ruudussa pysymisestä.

Kyllä on koirissa  lisää energiaa ja intoa tehdä hommia kun tuo lumi tuli maahan! No on se ohjaajastakin paljon livempää olla ulkona pienessä pakkasessa kuin vesisateessa. Tänään treenaamme vain jotain pientä kun on kummipoika hoidossa ja sen vahtimiseen menee melkein kaikkien energia ja aika!! ;) Ei vaiskaan Leevi on oikein kiltti poika ja varmaan viel illal hieroo ja hoitaa Kasperia!!