Olin niin suunnitellut et vedän Rasmukselle jäljen tänään, mut se sit jäi. Ainakun katsoi ikkunasta ulos ja oli lähdös tekeen jälkeä niin eiköhän räntää satanu ihan taivaan täydeltä. Se siitä jäljestä, jos vaik ens viikol jaksais tehdä.....
Tokoiltiin sit sentään vähäsen. Rasmus oli aluksi vähän vaisu, luulempa et sen työmotivaatio oli kateissa kun hypittiin siellä räntäsateessa pitkin pihaa. No kuitenkin aloitettiin hyppynoudolla, joka ihan suht hyvä. Vauhtia olisi saanut olla lisää tiedä sit mihin seki kadonnut, vaikuttiko ilma vaan vai onko koiruudelle iskeny joulustressi???!!!
Ruudun alkuosan otin x2, molemmat todelle hyviä ja palkkasin pallolla ja päälle juoksu kupille. Tunnari tehtiin kaksi kertaa, ekalla kaipasin palautukseen vauhtia ja sitä sit toisella kertaa olikin kun otin pidemmältä matkalta. Muuten tunnarit oikein mallikelpoisia ja hyvää nenä työskentely kapuloilla!!=)
Työstettiin sitten vielä vähän seuraamista ja palkkailin siinä vauhdista... eli lähdin yht äkkiä juokseen eteenpäin ja kun saa mut kiinni niin tulee palkka. Muutama kerta otettiin ihan palkka parin ekan askeleen jälkeen ja pari kertaa tehtiin pidempi pätkä. Silleen kuitenkin vaihdellen ettei koira ikinä tiedä koska palkka tulee, pysyy mielenkiinto mahdollisimman suurena.

Kotiin päästyämme naksuttelimme muutaman kerran kapulan pitämisestä ja tehtiin ämpäri temppua, et tulis tehtyä jotain muutakin kuin tokoa.
Rasmus joutui tänään muuuttamaan sohvalta pois, käytiin ostaan sille oma ISO tyyny lattialle jossa saa loikoilla ja nukkua. Otti kyllä tyynyn yllättävän hyvin omakseen ja on pötkötellyt siinä melkein koko illan. No katsotaan vaan herääkä aamulla sohvalta, pahoin pelkään. Tämä muutos sen takia kun meni hermot niihin koirankarvoihin sohvalla. Joku pöljä on vielä ostanu ihanan punaisen sohvan ja siihen jää kaikki karvat kiinni niin et saa teippiharjalla sen puhdistaa. Kokeillaan jos tuo tyyny auttaisi asiaan ja Rasmus alkaisi siinä yöpymään!

Illan suussa lenkkeilimme Tiian kanssa pitkin Jokioista, kiitoksia hyvästä lenkkiseurasta. Paljon mukavampi lähteä tuonne sateeseen ku on kaveri ja ei tarvi yksin siellä kuljeskella. Nyt hetkeksi vielä pihalle poitsujen kans ja heitteleen palloa kentälle ja sitten nukkuun. Huomenna aamusta suuntaamme Marja kanssa elonkiertoon tekeen hakuruutua ja sen sellaista niin saa pojat käyttää päätänsä ja varsinkin siellä olevia aivoja (toivottavasti sellaiset löytyy)!