Niimpä niin, pakkanen on nyt suurena haittana ulkona treenaamiselle ja mä kun haluisin just tehdä kaikkee sellaisii vauhtijuttui ulkona..... No kyllä noi pakkaset varmaan tästä joskus loppuu! Eilen kuitenkin oli ihan pakko vähän tokoilla ulkona ja pakkastahan oli vaan se -25 astetta.... Molemmat pojat ottivat ruudun pari kertaa ja se meni ihan super hyvin oli vauhtii ja ilmettä eli kaikki mitä haetaan!! Tunnarin teki myös molemmat ja siinä Rapa edelleen ihan pro, Rokka sitten vähän sähelsi ja sohelsi eli nyt monta tunnarii ennen sunnuntain koetta. Rokka teki muutaman luoksetulon seisomaan stopin kiertämisen avulla ja ne nyt hyvii. Rapa sitten taas vähän seuraili ja muuten vaan hassutteli mun kanssa ja treenasi myös Saken kanssa ja se meni aika kivasti. Loppuun pojat tekivät viel kaukoja yhdes ja ne oli kyllä hienot!!!!

Tänään sitten piti lähtee kunnon lenkille aamusta mutta kukas tuonne pakkaseen sitten lähtee tarpomaan, en ainakaan mää.... No nyt iltasella vähän sisätokoiltiin, Rapa aloitti sivuilletuloilla ja ne loistavii. Liikkeestä istuminen myös loistava samoinku kaukot, joissa palkkasin pari kertaa ekan nousun ja sitten tehtiin liikkeenä. Seuraamisen siirtymisiä tehtiin joka suuntaa ja eipä niissäkään ongelmii, loppuun vielä joka päiväiset jumpat. Rokka teki samat jutut ja eipä niissä mitään ihmeellistä, liikkeestä istuminen tehtiin muutamaan kertaan ku haahuili eka jotain ihan omiaan. On mulla siis taitavii poitsuja jälleen.

Huomenna suunnataan Rapan kanssa Halikkoon fyssarille ja sitten torstaina on Rokan fyssarin vuoro Turussa, molemmilla pojilla oikein omat "huolto"päivät!!!