Illan suussa suunnattiin tokoileen koulun kentälle Anun, Johannan ja Eijan kanssa ja mun koirat teki kyllä molemmat ihan huippu tokot!!! Rasmus aloitti seuraamisella ja palkkasin kaikki perusasennot ja seuraaminen oli todella hyvää ja tiiviistä!!! Kaukoja tehtiin ensin liikkeenä ja sitten leikkien ja nekin molemmat  ihan sairaan upeasti!!! Hyppynouto otettiin kolme kertaa ja kaikilla kerroilla laukkaili molempiin suuntiin iloisesti häntä heiluen ja otti kapulan nopeasti suuhun ja äkkiä mun tykö takaisin!!! Ihan viimeiseksi Rapa teki vielä paikallaolon Lucan ja Diivan välissä, aluksi oli vähän heilautellu häntää mutta kun oli bongannu Eijan niin oli maannut paikoillaan. Välillä oli käynyt kyljellään mutta kun Eija oli vähän huomattanut asiasta niin oli mannut lopun ajan oikein mallikkaasti, eipä ole Rapa ennen kyljellään ollut paikalla olossa no empä usko että tuosta mitään ongelmaa tulee kunhan vaan saadaan nyt muuten nuo makuut varmaksi.

Rokka aloitti oman osuutensa seuraamisella ja siinä palkkasin kanssa kaikki perusasennot, tehtiin paljon käännöksiä ja temmon muutoksia, seuraaminen saisi olla vielä tiiviimpää eli tehtävä muutaman askeleen pätkii ja katsottava jos alkaisi tiivistymään, muuten seuraaminen oikein hyvää. Liikkeestä istmunen otettiin monta kertaa aluksi lähes pysähdyin kun annoin käskyn mutta muutaman toiston jälkeen Rokka ymmärsi mitä haetaan ja alkoi istumaan oikein hienosti. Istuminen alkaa olla todella hyvässä mallissa. Hyppynouto tehtiin muutaman kerran ja ne oikein hyviä. Tunnari tehtiin kaksi kertaa laudalla ja molemmat ihan super hienot, haisteli tarkkaan ja nosti oman varmasti ja palautti mulle. Huomenna otetaan sitten ilman lautaa ja katsotaan onko menny ukkelin jakeluun mitä tässä pitää tehdä!!! Paikallaolossa Roksu makaili Divan vieressä ja makaili oikein rauhallisena ja tarkkaavaisena, ei siis mitään ongelmaa. Nyt kehästä poistuminenkin  onnistui hienosti ja lähti pallolle vasta vapaa käskystä, täytyy viel vahvistaa paljon tuota ja saatiin siihen Anulta hyviä neuvoja, kiitos niistä!!!

Huomenna jos vielä ehtisi vähän treenaileen poikein kanssa niin sitten tuleekin muutaman päivän tauko kun lähdetään reissuun ja siellä me vaan lomaillaan eikä tokoilla tai niin mä ainakin olen suunnitellut!!!! Naksun kyllä ajattelin pakata mukaan et jos vähän temppuilin poikien kanssa niin saisivat hieman väsyttää itseään aivo työskentelyllä!!!!