Reilu viikko sitten käytiin Rokan kanssa jälleen Halikossa Ehyt-areenalla pomppimassa, kyseessä hyppyseminaarin viimeinen kerta ja aiheena nyt kääntyminen. Rokka sai kovasti kehuja kuinka oli kehittynyt et selvästi siis fyssari käynti tuli tarpeeseen ja ukko pystyi käyttämään takaosaansa ihan erilailla kun jumit oli poissa.

Tehtiin kääntymistä molempiin suuntiin ja ne sujui oikein hyvin, oikeaan oli ehkä hieman jäykempi mutta muuten meni hyvin. Taipumista tehtiin myös radan omaisella harjoituksella ja siinä joutui jo itse miettiin ohjausta ja omaa paikkaansa. Meni Rokan kanssa oiekin hyvin ja vauhtia oli vaikka kuinka. Loppuun tehtiin vielä korkeushyppyä niin että neljän esteen sarjassa viimeinen rima nousee, Rokka tässä vaiheessa jo niin väsynyt et ei nostettu rimaa vaan mentiin sama korkeus muutamaan kertaa ja siihen sit lopetettiin.

Kiitoksia Vapulle ja reenikamuille todella mahtavasta ja hyvästä kurssista joka oli kyllä niin hyödyllinen. Niin ja tämähän tietenkin jatkuu tässä kesän mittaan nyt vaan reenaamaan!!!