Tiistaista-torstai vaan menivät ei tullu tehtyy mitään erikoista ainakaan koirien kanssa, päivät vaan hukkuivat jotenkin johonki. No koirat ovat saaneet viettää viikon verran toko taukoa ja se varmaan tehnyt ihan hyvää, ei olla kun lenkeillä käyty ja Uunon kanssa pari kertaa kävelemässä kaupungilla.

Tänään lähdettiin aamusta Forsaan ja  ekana vuorossa Uuno city kävely joka sujui jälleen todella mallikkaasti, vähän käytiin lakaisinkonetta ihmettelemässä mutta muuten taaperrettiin vaan eteenpäin nätisti mun rinnalla!!! Ihanaa kävelle pikku miehen kanssa ku ei mitään ihmettele tai erikoisemmin noteeraa!!!

Isot pojat tokoilivat feeniksin parkkiksella, Rapa aloitti seuraamisella ja nyt palkkailin vähän koska sattuu ja pääasiassa eteenpän namin heittämällä kun haluisin saada Rapankin seuraamiseen vähän sähäkkyyttä muutenhan se on aivan mallikelpoista!!!! Jäävät tehtiin kaikki ensin suorapalkalla sitten salamakävely kokonaan ja se todella hienosti, vikaksi viel istuminen yksinään suorapalkalla. Kaukot liikkeenä ja sitten ekaa nousua palkkaillen, nämäkin oikein hienosti!!!

Rokka aloitti kanssa seuraamisella ja nyt tehtiin pallopään kanssa ja sillä saa kyllä sitä sähäkkyyttä Rokan seuraamiseen, näitä lisää sillä nyt alkaa pikku hiljaa näyttään silti miltä mä haluun!!!! Salamakävely kokonaisena liikkeenä ja se täydellisesti, perään kaikki asennot suorapalkalla, meni istuminen ja maahanmeno sekaisin mutta uusinnalla oikein hyvin. Kaukot liikkeenä super hienot ja ekat nousut myös nätit. Loppuun ohjatun suuntia alustoilla ja ne onnistuu hienosti kun olen parin metrin päässä merkistä ja koirasta itse mutta jos menen kauemmaksi niin sit vähän jumittelee. Merkkiä loppuun viel ihan yksinään ja nyt tajusin miten saan Rokan siinä suorempaan, no odotan vaan enkä anna ihan heti seis käskyy kun ohittaa merkin, hakee nimittäin itsensä ihan suoraan merkin taakse kun annan aikaa!!!

Uuno puuhasteli mun kanssa parkkiksella hetken, tänään ei palloleikit kiinnostaneet vaan vetoleikit oli hitti!!!! Taistelutahtoa kyllä löytyy!!!! Harjoiteltiin kiertämistä namin kanssa ja se olikin ihan super hauskaa Uunon mielestä, sit muuten vaan hengailtiin ja ihmeteltiin suurta maailmaa!!!! Uuno käväisi myös ostoksilla Mustissa&Mirrissä, no onneksi pojalla on halpa maku sillä osti kaks pientä vinkulelua 2eurolla, on muuten sit hyvii leikkikalui ollutkin!!!!

Vaulammilla käytiin juoksenteleen ja olipa ihanaa juosta kun tiet sulaneen ja sai juosta kuivalla hiekalla, vähän käärmeet pelottivat kun ne ovat kuulemma heränneet ja mä pelkään iitä TODELLA paljon!!! Ihmeesti juoksemisestakin alkaa nauttiin ku tuo kunto hieman paranee!!! Koirat juokisvat nyt ekaa kertaa vetovaljaissaan ja -vyössä ja oli jotenkin rennompaa kun ei tarvinut naruja pitää kädessä ja edessä juoksevat kyllä niin paljon pidemmällä askeleella!!!!

Maalla otettiin molempien kanssa hyppynoutoa, Rapa ensin puukapulalla ja eipä siinä mitään ihmeellistä. Metallin kanssa hieman varovainen aluksi mutta ei parin toiston jälkeen mitään eroa puukapulaan. Rokka teki vaan metallilla ja siinä se palautusvauhti edelleen ei mun mieleeni.... No onneksi parin viikon sisällä alkaa Lentsun kurssi jos saatais siihen jotain neuvoja.

Illalla mä otin Anjan ja Johannan kyytiin ja ajeltiin Turkkuseen kuunteleen Lentsun luento treenisuunnitelman teosta ja kyllä muuten meni poikien treenit ihan uusiksi. Täytyy nyt huomiseen asti sulatella ja miettiä asiaa et miten sen alkaa toteuttaan, kyllä tuli niin paljon kaikkee uutta tietoa ja asiaa ja todella paljon kaikkea sellaista mitä en ole ennen tullut ajatelleeksikaan. Pojista tulee varmasti ihan super innokkaita ja hyvii kun alan treenaan uuden suunnitelmani kanssa!!! Niin ja tulihan ilmoittauduttua toko kokeeseenkin samalla reissulla!!! Kiitoksia matkaseuralla ja Lentsulle todella hyvästä luennosta!!!!