Alku illasta suunnattiin kaikkien poikien kanssa Forssaan feeniksin parkkipaikalle. Eka kävin Kapen ja Rapan kanssa city lenkillä ja sit perään kävin viel käveleen Rokan kanssa. Ihan tarkoituksella Rokka pääsi yksin et oppi kulkeen myös yksinään ja hienosti kyllä kulkikin!!!

Tänään en treenannu kun Rapan kanssa vähäsen ku harjoiteltiin vähän näyttely juttui Ruun ja Roiston kanssa. Roisto saa kyllä luvan harjoitella vähän seisomista, mutta Ruun kanssa meni todella hyvin ja homma toimi (ja kyllä Roistokin esiintyi kivasti)!!! Rapa sitten treenasi tunnarin, joka täydellinen. Hyppynoutoja pari, jotka kanssa todella hyviä  ja sit sitä liikkeestä istumista. Mulla oli monta arvostelijaa ja päädyttiin siihen et kun muistan vaan seurauttaa ja kävellä koko liikkeen ajan rauhallisesti niin eipä luulis haittaavan. Istumista tein muutaman kerran ja kun kävelen rauhallisesti niin istuu ilman pään kääntämistäkin eli tätä täytyy nyt treenailla!!! Lopuksi leikittiin vielä hetki kaukojen kanssa ja tehtiin nopeita vaihtoja. Tänään maahan menotkin teräviä ja nopeita!!!

Sitten olikin kiire jo viedä autoa renkaiden vaihtoon ja sillä aikaa kun Sakke vaihtoi renkaant niin kaikki pojat saivat temppuilla kanssani kilpaa!!! Kaikilla oli kivaa ja tehtiin vaikka mitä temppuja!!! Nyt on sitten talvirenkaat alla et lumi saa tulla maahan!!!