Aamulla Uunon kanssa tehtiin kapulan pitämistä sivulla ja pitää kyllä todella hienosti, mä voin silittää jopa poskesta Uunoa ja se vaan pitää nätisti eli pitäminen kyllä hyvässä mallissa, mutta kyllä sitä pitää silti treenata edelleen ahkerasti päivittäin!!!

Päivällä tokoiltiin Vaulammilla ja perinteisesti aloitin Rasmuksen kanssa, ekana tehtiin hyppynoutoa ja haettiin paluu vauhtia paremmaksi namikipon avulla ja se kyllä onnistui eli tuota treenattava nyt vaan säännöllisesti ku mikään kiire ei ole kun Rapa kisaa vasta ens kesänä seuraavan kerran. Tunnari kerran ja se meni ihan nappiin, varma ja hyvän oloinen suoritus. Rally juttui vähäsen väliin ja niissä Rapa loistava ja näyttää todellakin tykkäävän tuollaisesta hömpöttelystä. Loppuun ruutu kerran kipolla ja sitten pari maahanmenoa ja ruudun loppuosaa ja ne ihan nappiin myös!!!

Rokan kanssa aloitettiin testaamalla kapuloita et millä tekee hyppynoudon parhaiten, mulla oli varmaan kymmenen kapulaa ja sitten vaan testaileen. Kohdeksalla kapulalla hyppynouto aivan sairaan hieno ja ei mitään hidasteluja mutta sit kahdella kapulalla paluu todella hidas... Toinen näistä hidastelukapuloista oli se metalli millä yleensä treenaan eli sen takia treeneissä hidas palautus, nyt ei niillä "tyhmillä" kapuloilla treenata vaan noilla muilla ja katsotaan miten hienoksi hyppynouto muodostuukaan!!!! Ohjatun suuntia niin et vein merkille ja siitä lähetys, "vääriä" kapuloita toin vähän lähemmäs merkkiä ja se oikea siellä kauempana ja toimi oikein hyvin, kerran taisi erehtyä mutta korjauksella hienosti oikea kapula. Tunnari kaksi kertaa, molemmilla toi kyllä oman mutta ekalla jotenki epävarma, uusinnalla hieno. Ruudussa maahanmenoja muutama ja sivulletulo, maahanmeno parani toistolla sivulletulot oli hienoi. Loppuun lyhyt paikalla istuminen ja se hyvä!!!

Uunon kanssa aloitettiin hypylla ja sinnehän tuo "pieni" mies varastaa joten siihen keskityin ensiksi ja palkkasin odottamista niin se on nyt kunnossa. Itse hyppy myös kunnossa ja koko liike valmis kisoihin!!! Nyt seisoo paikallaan kun kävelen vierelle, tein muutama kerran niin et jätin pallon maahan niin Uunohan jumitti siihen hyvin!!! Hyppy oli kyllä aika makee!!! Paikallamakuu sillä välin kun kävin vessassa ja ei mitään ongelmaa vaikka menin siis "piiloon" eli avoluokan paikallaolokin kunnossa!!! Liikkeestä seisomista etsittiin ja aluksi näytti et se aivan kadonnut mutta otin muutaman kerran namilla niin sit alkoi toimiin ja nyt pystyy jo tekeen pallon kanssa ja kestää pienen viiveenko. Pari kertaa etsittiin omaa tunnari kapulaa ja hyvin tekee nenä töitä. Lyhyt paikallaan istuminen sillä välin ku vein pallopään ruutuun, istuminen todella hienosti. Ruutu ekalla kerralla vähän hukassa mutta löytyi lopulta, toinen kerta niin myös ettei Uuno nähnyt kun vein pallon ja se jo todella hyvin eli noita pitää alkaa vaan tekeen rohkeasti!!!

Alkuillasta Sirpa ja Reijo poikkesivat kylään ja mukana oli myös Obelixin velipoika, pojat olivat todella saman näköiset ja oloiset kaverukset!!

Obelixin velipoika!!!

Obelix

Kieli keskellä suutu!!!