Viime yönä töissä sain inspiraation ja sain aikaiseksi tehtyä pojille treenisuunnitelman vuoden loppuun. Nyt on niin helppo treenailla kun tietää mitä tekee aina treeneissä ja tulee kaikkia liikkeitä treenattua tasapuolisesti.

Tänään treenattiin EIjan ja Reiskan kanssa koulun kentällä, mun molemmilla pojilla ohjelmassa palkattomuustreenit. Rasmus aloitti ja tehtiin suoraluoksetulo, hyppynouto, tunnari, kaukot sekä seuraaminen.  Rasmuksella kaikki meni todella hyvin ja oli aivan sairaan innokas, halusi vaan kaiken aikaa tehdä lisää hommia!!! Tuollaisen Rapan kanssa mä haluun kokeeseen keväällä!!!

Rokan suunnitelmaan kuului suora luoksetulo, hyppynouto, kaukot ja seuraaminen. Luoksetulo muuten ihan hyvä mutta oli noussu istuun kun jätin, taisin kyllä jättää hieman huolimattomasti.... Hyppynouto ihan super hyvä, paitsi loppua treenattava kun nosuee heti kun olen ottanut kapulan. Kaukot oikein mallikkaat mutta loppua pitää treenata kun tarjoili asentoja vaikka kävelin vierelle. Seuraaminen aika kivaa, vähän korjaili itseään perusasennoissa mutta muuten hyvää. Kokonaisuutena oikein hyvä suoritus palkkaantui liikeiden välissä hyvin ja oli kaiken aikaa innokas.

Tunanria otettiin Rokan kanssa vielä erikseen ekalla kerralla oma "väärä" läjän viereen ja oma tuli todella hienosti. Pari kertaa tehtiin niin että oma väärien seassa ja vääriä todella paljon, oma se sieltä nousi oikein mallikelpoisesti ja nyt ei yhtään ottanut häiriöö liikkurista. Reiskan vieressä Rokka sai ottaa paikallaolon ja se meni hyvin mutta karkasi sit pallolle ilman lupaa joten otettiin loppu uusiksi ja sitten oikein mallikas poistuminen "kehästä" ja sitten pääsi pallopäänsä luo!!!

Kiitos Eija ja Reiska seurasta oli kyllä todella kiva treenata ja kaikki koirat oli ihan sika innokkaita!!!