Eilen menin ihmetteleen ilman koiria mätsäriin tuohon naapuriin, siis koulun kentälle. Paikalla oli paljon tuttuja, olipa kiva jutella ja vaihtaa kuulumisia ihan rauhassa ettei tarvi kiitää omien koirien kanssa paikasta toiseen. Leevi esiintyi lelukoiriensa kanssa omassa luokassaan ja "sijoittui" hienosti seitsemän parhaan joukkoon. Muutama kuva tulevasta loisto esittäjästä!!!

Ensin yhden koiran kanssa

Ja sitten kahden kanssa!!!

"Voittajan" on helppo hymyillä!!!

Illalla käytiin vetään Eijan kanssa lyhyet jäljet meidän pojille Vaulammin lähi metsään. Kyllä kävi jäljen veto rivakkaasti kun tiesi tarkalleen mitä siellä metsässä tulee eteen, no koirille tuttu maasto ei ole mikään paras mahdollinen harjoittelu paikka mutta kyllä sekin kerran kesässä kelpaa.

Tänään pojat pääsivät uimaan Vaulammille kun tuntui ettei muuta voi tehdä lämpimän ilman takia. Rokkakin ui jo aika kivan matkan eli hyvää vauhtia etenee tuo uima opettelu, no Rasmus on aika hyvä opettaja!!! Kasper sai heittää tänään talviturkin pois ja eipä ole berni herra moneen vuoteen noin paljoa polskinu mitä tänään teki kun innostui....

Kasper the lintukoira (haki todella hienosti riistapukin!!)

Rapan tyylinäytteet uimahypyistä!!!

Rokka nouto puuhissa tyynen rauhallisesti!!!

Illalla Eija, Reiska ja Kyttä tulivat kyläileen jäljestyksen merkeissä. Rapan jäljellä aloitettiin, muuten meni oikein hyvin mutta ekalla kulmalla oli vähän hukassa.... Oli kai sitä mieltä ettei kulma vielä voi tulla kun ei olla paljoa edes edetty lähdöstä, no siitä kuitenkin sitten selvittiin. Katko oli vasempaan ja tällä kertaa suoriutui siitä todella hienosti, lähti jopa kääntyyn suoraan vasemmalle!!!!

Rokalla oli tänään ainakin motivaatio kohdillaan, sillä kiskoi eteenpäin ihan hulluna koko jäljen (sai siis jarruttaa lähes kaiken aikaa ja aika kovaakin). Kauhea kiskominen vähän  näkyi jälkitarkkuudessa mutta muuten jälki meni oikein hyvin ja kaato oli ihan super ihana!!!! Nyt vaan Rokalle lisää lyhyitä jälkii niin saadaan motivaatio kohdilleen, niin tästä tulee vielä oikein hyvä soppa!!!!

Jäljestysten jälkeen Rokka pääsi näyttää Reiskalle uima taitojaan ja sai melkein Reinonkin uimaan!!!! Kivaa näytti kaksikolla olevan, eivät ole pitkään aikaan päässet juokseen keskenään ja se kyllä vähän näkyi!!!! Me halutaan taas pian uudelleen taapertaan yhdessä, niin pysyvät pojat hyvissä väleissä tai no välillä tuo Roksunen kyllä komentelee nyt jo Reiskaa mutta ei ole kyllä hirveän uskottava. Kuulostaa tuo Rokan komennus ennemmin jonkun nartun piipitykseltä kun miehen puheelta!!!!

Näin sitä mentiin, vuorotellen jahdattiin toista!!!!

Päivän päätteeksi kävelin maalta kotiin ja samalla sain tehtyä Rapan ja Rokan kanssa kunnon iltalenkin. Kasper ja Sakke tulivat meitä vastaan ja innostuttiin käveleen sitten loimijoen rantaa ja löydettiin oikein kiva uusi lenkki reitti!!!!