Tänään tosiaan alkoi odotettu Lentsun toko kurssi ja nyt teemana oli toko häiriössä. Tänään keskityttiin ruutuun ja tehtiin monta erilaista ruutu harjoitusta välillä enemmän ja välillä vähemmän häirittynä.

En olisi uskonut kuinka suuren häiriön pelkkä paperi nenäliina sai aikaan. Nenäliina oli ruutuun juoksulinjan sivussa ja melkeimpä kaikki kävivät sitä katsomassa. Rapakin sen bongasi ja meni sen tykö, no sitten laitettiin ruutuun kuppi ja saatiin onnistunut suoritus. Ruutua myös siirreltiin ja laitettiin "yli määräisiä" tötsiä sen lähettyvilla ja silti koirien piti hahmottaa se oikea paikka. Rapa mielestäni hahmotti aika hyvin ruudun, vaikka välillä meni kyllä aivan johonkin muualle. No mutta siksihän tuolla kurssilla ollaan et opitaan harjoitteleen erilaisia häiriöitä ja miten ne vaikuttaa koiraan. Oli kyllä oikein mukava ilta tänään Turussa, nyt vaan treenataan ja odotetaan ensi viikkoon.

Kotimatkan juttelin Marjan kanssa puhelimes ja sainkin taas paljon uusia neuvoja miten alkaa tuolle pennulle opettaan tuota palautusta, ihan noita linnustus juttuja varten. Kiitos Marja viisaista neuvoista, heti huomenna kokeillaan miten toimivat!