Tänään aamupäivällä Sirpa tuli kyläileen kooikereiden kanssa ja samalla näin myös ihanaiset pentuset, oli ne vaan niin ihania!!!

Olihan niitä muutama, eikä tässä kuvassa ole edes kaikki!!!

Ville leikkimässä pentusten kanssa

Leevi hoitotehtävissä

Rokalla oli ihan super kivaa kun oli niin paljon leikkikavereita!!!

Illalla mun ratsastustunnin jälkeen vähän viel tokoiltiin koirien kanssa maalla, Leevi toimi avustaja ja olikin oikein tehokas ja pätevä!!! Rasmus aloitti metallinoudolla ja ei tehty ihan perinteisesti vaan Leevi heitti kapulan ja mä lähetin Rapan hakeen. Oikein iloisia ja reippaita noutoja. Ruutu tehtiin ensin alustan kanssa muutamaan kertaan ja meinasi napata sen sieltä suuhun  mutta olimpas tarpeeksi nopea kehumaan niin alusta jäi hienosti ruutuun. Ruudussa tänään vauhti ja ilme kohdallaan. Tehtiin EVL ruutu molemmista suunnista, nyt ruudussa oli kippo+palkka. Vähän yritti lintsata merkiltä mutta kun ei päässy ruutuun ennen hyvää merkkiä niin johan sekin sieltä löytyi ja ruutuun mentiin sitten todella lujaa!!! Pelkkää merkkiä otettiin pari kertaa ja se todella hyvä. Kaukot liikkeenä ja ne kyllä hienot, ei mitään moitittavaa niissä!!!

Rokan kanssa aloitettiin myös metallilla ja nyt nostaa sen maasta ulkonakin ja kantaa mulle. Palkkasin lelulla mun taakse, otettiin 4x ja joka kerta odotin et kantaa kapulaa aina vähän pidemmälle vikalla kerralla kapula tuli jo ihan mun jalkoihin!!! Ei minkäänlaista ongelmaa nyt tuossa, otti hyvin suuhun ja kantoi todella reippaasti!! Ihanaa jos tämä ongelma oli tässä!!! Ruutua tehtiin pallojen kanssa ja Rokka vaatii vaan edelleen et viedään pari kertaa ensin yhdessä sinne palkka ja sit vasta niin et joku muu vie. Tänään kaikki kolme ruutua oikein vauhdikkaita ja hienosti etsii katseellaan missä se on. Merkkiä tehtiin samaan tapaan kun viime viikolla ja tarvii vielä paljon vahvistusta, sillä nyt kääntyilee matkalla pari kertaa katsoon et josko se pallo lentäis jo mutta kun ei lennä niin jatkaa kyllä hienosti matkaa. Leikkin varjolla tehtiin vielä muutamat kaukojen asennon vaihdot ja maahanmenoja, ne oikein teräviä ja nopeita, on toi pallo vaan ihme juttu kun se on niin tärkeä ja mieluisa pikku ukolle!!!!

Pallo äkkiä kiinni....

Vähän kieli roikkuu, oliskohan pikkasen kuuma tai jotain...