Eilen lenkkeiltiin heti mun töiden jälkeen Anskun & Bellan&Fyran ja Tiian & Kodan kanssa elonkierrossa pitkin peltoja ja hienosti tulivat kaikki toimeen keskenään!!! Olipa kiva lenkkeillä isolla porukalla ja kerranki Uunolla kokoistaan seuraa ja sai juosta Kodan kanssa pitkin peltoja minkä jaloistaan pääsivät!! Kiitos lenkkiseurasta kamut!!

Lenkin jälkeen tokoiltiin parkkapaikalla ja Rokka pääsi aloittaa, tehtiin lyhyitä seuraamis pätkii kohti auton kylkeä kun se heijasti kivasti siitä takaisin niin näki hyvin mitä koira puuhasi. Rokka aloittaa seuraamisen hyvin mutta lähtee muutaman askeleen jälkeen vähän sivulle, no mutta pääasia et motivaatio nyt parempi!! Auton ympäri keirrettiin vauhdilla ja tehtiin luoksetulon maahanmenoja jotka hyviä eilen!!! Loppuun tunnari joka mallikkaasti!!

Uuno tokoili myös ja samalla kaavalla seuraamista ja se hienoa, tehtiin myös muutaman askeleen siirtymiä joka suuntaan myös peruuttaminen onnistui kunhan liikuin tarpeeksi hiljaa. Auton kiertämisen avulla luoksetulon seisomaan stoppia ja siitä liikkeelle lähtöjä myös, kivasti stoppaa. Tunnaria tehtiin niin et Ansku vei vaan yhden kapulan kun Uuno todellakin hajotti koko tunnarin tässä viime viikolla ja nyt päätin lähteä ihan alusta liikkeelle paitsi et otan liikkurin heti alusta asti mukaan. Ekalla kerralla Uuno ihan hukassa ja ei tiennyt edes oikein mistä etsiä, no mutta löysi kuitenkin lopulta. Toisella kertaa meni jo paremmin omalle ja haki kyllä hienosti oman, lisää treeniä vaan liikkurin kanssa niin kyllä tästä viel hyvä tulee!!!

Tänään töiden jälkeen kävin kelkkaileen tai siis harrastaan tuota meidän valjakkourheilua koirien kanssa tunnin ajan ja kyllä taas mentiin lujaa ja innokkaasti. Iltasella viel tokoilin Uunon kanssa pihalla, aloitettiin avoimen luokan hypyllä, harjoiteltiin siis esteen taakse istumista ja siinä nyt vähän ideaa. Harjoitusta vaatii mutta kyllä se kuukaudessa kuntoon saadaan. Molemmat jäävät avotyyliin ja ne ihan kunnossa, pysyy hyvin vaikka menen taakse ihan vierestä. Suoria luoksetuloja ihan alo tyyliin ja sitten seisomisesta ja lähtee hyvin nyt liikkeelle kun olen niitä palkkaillu ahkerasti. Perusnouto isolla kapulalla kaksi kertaa ja molemmilla kerroilla otti hyvin kapulan keskeltä kiinni eikä yhtään epäröinyt, se siis itsestään ihan parantunut!!! Loppuun tunnari 2x oman piilotuksena mutta Sakke vei kapulan ja alkaa oleen ideaa jo mitä tehdään!!!

Rasmus myös tokoili kun ei ole pitkään aikaa tokoillu yhtään, tehtiin luoksetuloja eripituisilta matkoila joissa oli ainakin vauhtia. Luoksetulon seisomaan stoppia kiertämisen avulla ja kokeilin pysäyttää suullisella käskyllä ja Rapahan pysähty!!!  Loppuun kaukoja mutta arvatkaapas millä palkkasin....no pallolla ja Rapa leikki ihan onnessaan ja teki heinot kaukot!!!

Rokka ei päässyt tänään treenaamaan kun lähdetään huomenna vähän maailman valloitukseen niin Rokan pitää huilata että jaksaa olla komeana koko viikonlopun!!! Maanantaina sitten palaillaan metkakertomuksen merkeissä jos päästään aikataulussa kotiin!!!

Mun vauhtivaljakko 7.5km lenkin jälkeenki, riittää vauhtia vieläkin!!!