Iltapäivällä lähdettiin lenkkeileen elonkiertoon Katin ja koirien kanssa, oli oikein mukava keli ulkoilla. Paljon mieluummin lähtee käveleen kun on hyvää seuraa, aikakin menee todella nopeasti ei ollenkaan huomaa kun on tunnin menny pitkin peltoja.
"Vanha" herra Kasperikin intoitui leikkimään Rontin kanssa, on  se Kape vaan niin iso ja kämpelö kun leikkii. Ei meinannu millän pysyä Rontin perässä, varsinkin kaikki käännökset meni pitkiksi!! Hauskan näköistä se oli ja luulen että pojilla oli myös oikein hauskaa!! =)
2201349.jpg

2201434.jpg
Tässä kaikki koiruutemme paitsi pienen pieni Svante. Koirien mielestä jäällä oli kiva juosta, eikä haitannu vaikka välillä vähän pettikin tassun alla (jään alla on siis pelto, tulva vedet ovat jäätyneet suureksi "jäätiköksi")!
2201359.jpg
Svante!! <3
2201381.jpg
Kasperin mielstä sänkipellolla oli kiva kieriä, sopivasti kutitti turkkia....no ei tarvi mun harjata kun hoitaa itse tuon rapsuttamisen!!! Oli työn ja tuskan takan et sain napattua herrasta kuvan kun kierii, liikkeet on aikas nopeita....
2201394.jpg
Auringonlasku oli mitä hienoin.....
2201405.jpg
Pakko laittaa tuo kuva Kapesta siinä on sitä jotain (siis minun silmääni)!
2201411.jpg

Toivottavasti näin kauniit ilmat jatkuvat niin on ilo lenkkeillä ja katsella ihanaa luontoa!!!
2201449.jpg

************************************************************************************************************************************
Illalla treenattiin koulun parkkipaikalla. Kasper teki vaan kaikkea kivaa, siis temppuili ja söi!!! Rasmus aloitti taas erinomaisilla sivuilletuloilla!! Ruudun stoppeja vahvistettiin x2. Toisella meni sivusta ruutuun, mut sillä ei nyt ollut mitään väliä, stopit oli todella heinoja ja käänty muhun päin.
Seuraamsita tehtiin suhteellisen pitkä pätkä ja kaikki käännökset ja kaikki "vauhdit", hyvää seuraamista muuten mutta juoksussa vähän seilaa sivulla siis kauemmas-lähemmäs jne.... No täytyy ottaa huomen pari pätkää ja palkata ku on hyvin.

Palkkaamattomuus treenin aluksi vietiin yhdessä palkka ruutuun. Liikkeestä istuminen oli oikein hyvä, kunhan mä en vilkuilis käskyn jälkeen taakse ku Rasmus sitä tarvi. Kaukot tehtiin ihan liikkeenä noin 20m matkalta ja oli todella hyvät, ei tullu yhtään eteenpäin ja kaikki vaihdot teräviä ja nopeita. Luoksetulon viimeisen pätkään tarvii saada lisää vauhtia, muuten ok. Sitten viimeiseksi ruutuun juoksu jossa palkka!!!
Ruudussa oleva palkaa toimi hyvin ja Rasmus oli todella innoissaan kaiken aikaa ja TARJOSI itse joka välissä sivulletuloa!!! =)

Treenattiin vielä erillisenä suoria luoksetuloja ja niihin vauhtia ja stopit kiertämällä. Kiertämällä otettiin myös luoksetulon loppu osa eli maasta sivulletulo, nyt parempi kuin aiemmin. Kaukoissa palkkasin kanssa ekan nousun ja otin molemmat M-I ja M-S (noin20m matkalta). Lopuksi vielä temppuiltiin ja pidettiin hauskaa kaikki kolme yhdessä!!! =)

Oikein positiiviset treenit, jäi todella hyvä mieli erityisesti tuosta Rasmuksen ilmeestä millä teki töitä mun kanssa ja molemmilla oli todella kivaa!!!
Huolenaiheena on edelleen se paikallaolo.... Ajattelin tuossa kun kävelin poikien kanssa että huomen jos mennään Marjan kanssa lenkille niin tullaan ottaan sen jälkeen p.olo vaikka jonkun kaupan parkkikselle niin että Marja käy palkkaileen ja mä pysyn piilossa. Tulisi tehtyä niitä treenejä eripaikoissa ja erilaisissa häiriöissä. Ei siitä nyt ainakaan haittaakaan voi olla vaikki yksin makaakin, mutta häiriöö olisi paljon ja tulisi vahvistettua paikalla pysymistä. Tuota on niin vaikea yksin treenata ku sit on pakko tulla piilosta pois ja se ei oikein ole hyvä.
Tässä on nyt kolme viikkoa kisoihin ja nyt vaan ahkerasti treeniä paikallaoloihin niin jos ne olis sitten joskus ens kesänä ehkä valmiit!!! :-p