Iltapäivällä mentiin Katin ja koirien kanssa lenkkeileen Tammelan metsiin ja katsastettiin jälleen vähän uusia lenkkipolkuja, mutta ei löydetty mitään kivaa uutta lenkkiä. Kiitoksia seurasta ja mennään taas ensi viikolla uudestaan ja sit täytyy kattoo myös niitä näyttelyjuttuja läpi vaikka samalla kertaa.

Viideksi riennettiin Rapan ja Rokan kanssa kartanon puistoon tokoileen oikein isommalla porukalla. Rasmus aloitti ja tehtiin kaikkea kivaa ja vauhdikasta eli puun kiertoja ja siinä sivussa muutama stoppi jotka oikein hyviä. Ruudun loppu otettiin muutaman kerran ja ne oikein hyvii samoinku ruutu kipolle juoksuna. Paikallaolo otettiin collie Jackyn vieressä ja niin et Eija kävi palkkaileen ja makasi oikein nätisti oli jopa komentanut Eijaa murisemalla eli siis käskenyt tuomaan nameja enemmän ja nopeammin!!!! Aika hauska ukkeli ja ihanaa kun tuijotti vaan Eijaa!!! Rapan kanssa tehtiin joka välissä paljon temppuja ja meillä molemmilla oli todella kivaa yhdessä!!!

Rokan kanssa aloitettiin hyppynoudolla ja se näyttää olevan ihan kunnossa, hakee todella reippaasti kapulan ja tulee takaisin komeasti esteen yli. Täytyy alkaa treenaan niitä vinoja heittoja myös, ku se kapula saattaa siel kokeessa mennä vinoonkin. Ruutua tehtiin lelun kanssa ja nyt vein sen todella kauaksi ruudun taakse, ekalla kerralla meni ruudun oikealle puolelle, mutta kahdella seuraavalla kerralla lujaa ruudun läpi pallolle, näitä täytyy tehdä nyt usein et saa Rokan hahmottaan ruudun paremmin. Puunkierron avulla tehtiin stoppeja ja meni maahankin aika kivasti vaikka vauhtia oli ihan hirveän paljon, seisomiset todella hyvii. Suoraluoksetulo otettiin kerran ja siinä oli jälleen vauhtia. Kaukoja leikkien ja nyt palkka maasta seisomaan noustessa kun se ollut hankalin, kaukotkin näyttää oikein hyviltä, niihin täytyy saada vaan välimatkaa ja sitähän saa pikkuhiljaa eli niitä treenattava usein!!! Paikalla olon Rokka suoritti Nanci tollerin vieressä ja makasi oikein nätisti, sivulletulon jälkeen mun piti seurauttaa Rokkaa hetki ja sitten vasta päästää pallopäälle mutta tuohon ampaisi sinne heti kun piti lähteä liikkeelle. Tätä pitää treenata ihan sen takia että voittajassa tuomari ei ehkä tykkää jos koira ampuu kehästä piilolle heti kun vapautan sen, vaan meinaan opettaa sen seuraamaan kehästä ulos ja sitten vasta pääsee lelulle. No tätä täytyy treenata ja tehdä seuraavaksi niin et joku nappaa lelun pois jos Rokka karkaa sinne, eiköhän sit ala oppiin et sinne ei saa karata!