Töiden jälkeen ajeltiin Vaulammille, otettiin Leevi kyytiin, jätettiin Rapa&Rokka tarhaileen ja sit auton nokka kohti Someroa!!! Tänään Uuno pääsi jälleen vähän paimenteleen ja oli edelleen niin kivaa!!! Kaksi kertaa käytiin ihmetteleen lampaita ja  hienosti Uuno kulkee lampaiden takana ja ajaa niitä mun perässä, tänään tehtiin paljon "käännöksiä" ja ne sujuu hyvin ja sitten pari kertaa pysähdyttiin ja sitten pääsi Uuno taas hommiin. Nyt keski hienosti pysäytyksen ja jatkoi heti hommia kun sai luvan!!!! Kuinka sitä voikaan olla näin ylpeä koirastaan ku ymmärsin tänään jopa et menee aika kivasti tuo paimennus!!! Uuno myös tänään juoksi pitkin aidan viertä ja yritti mennä siitä läpi sekä yli et olisi päässyt lampaiden luokse, suuri on siis palo tähän lajiin koiralla sekä ohjaajalla, ei ole ennen vielä yrittänyt yli/läpi mennä, hyvä merkki tämä!!!!

Muutama Ainon ottama kuva lauantailta:

Hienosti liikkuu isokin lauma!!

Mikä ilme!!!

Uuno ihan Uunon näköisenä!!!

Video lauantain paimennuksesta löytyypi TÄÄLTÄ, Kiitos Tuomas videosta!!!

Tänään vielä illemmalla kotona vähän tokoiltiin, Rasmuksen kanssa tehtiin muutama liikkeestä istuminen ja ne nyt vähän tahmeat eli teho treeniin ne. Tunnaria tehtiin oman piilotuksena pari kertaa ja kivasti lähtee etsimään omaa ruohikasta vaikka eipä olla tuotakaan hetkeen tehty.

Rokka teki kaikkia jääviä ja niitä tarvii kyllä vahvistaa jonkin verran vielä eli meillä alkaa jäävien tehotreeni päivät!!! Tunnari ensin oman piilotuksena pari kertaa ja se todella hyvin, loppuun vielä liikkeenä tunnari ja se LOISTAVA, heti kun oli oman kohdalla nappasi sen suuhun ja toi suoraan mulle!!!

Uunon kanssa tehtiin liikkeestä seisomista, hyvin kyllä pysähtyy. Tunnaria tehtiin ihan uutena juttuna eli nyt ollaan vissiin kaikkia tokon liikkeitä tehty jossain muodossa ainakin. Oman piilotin kaks kertaa nurmikkoon, ekalla kerralla vähän ihmeissään et mikä juttu tää oikein on mutta etsi hienosti, toinen kerta jo paljon varmempi ja hyvin etsii ja löytää!!!! Loppuun pari suoraa luoksetuloa suoraan leluun ja tulee muuten aika lujaa!!!

Treenien päätteeksi käytiin vielä pyöräileen Rapan ja Rokan  kanssa erikseen kylläkin koska Rapa ravaa sen verran hiljempaa. Molemmat pojat sai reippaat lenkit. Rokka kyllä nauttii vauhdista ja ravaa ihan uskomattoman lujaa, mitä lujempaa mentiin niin sitä enemmän näytti nauttivan, ihana koira!!!