Tänään illal treenasimme sitten viimeisen kerran ennen kisoja. Aloitettiin puunkierrolla ja siinä yhteydessä stoppeja, oikein kivoja!! Vauhtia oli taas vaik kuinka! Kerran liikkeestä istuminen ja sit palkkaamattomuustreeniä.... Ekana tunnari, joka aivan mahtava vauhdin puolesta. Eipä siin muutenkaan mitään valittamista ollut. Seuraamine ihan ok, siihen täytyy kyl alkaa panostaan kisojen jälkeen ihan kunnolla, haluan siit viel innokkaampaa ja kivempaa. Seuraa kyl nytkin hyvin, mut parannettavaa on. luoksetulo muuten hyvä mut seisomises sattui katsoon juur Kasperia kun annoin käsimerkin niin veny sit vähän ja maahan meno vasta toisella käskyllä. Viimeisenä metallinouto, vauhtia kapulalle vaik kuinka ja sit palautus ravilla. otti kapulan heti suuhunsa et oikein hyvin. Palkaksi jälleen siansaparo!! =)

Piene leikki tuokion jälkeen otettiin luoksetulo uusiksi nyt oikein mallikkaasti ja sit perään suora niin et lähdin karkuun. Seuraamista kans palkkasin muutaman kerran ihan pienistä pätkistä.

Oikein mukav fiilis jäi noista treeneistä ja Rasmuksen innosta tehdä töitä. Nyt sitten vaan odotteleen lauantaita ja kisoja!! Pari ruutuun juoksua otamme varmaan huomenna ja sitten vaan naksutellaan huomen. perjantain koirat saavat varmaan totaali vapaaksi.