Tänään palattiin arkeen ja mentiin tokoileen pukon kentälle. Ensin otin vähän aksaa Reiskan kanssa ku pitäis mennä Reino-miehen kanssa huomen vähän pomppimaan Forssan kisaan. Rokka pääsi tekeen myös kepit pari kertaa ja sit vähän keinua ja ne meni todella hienosti eli hyvin mielin huomista kohden vaikka näin jo viime yönä painajaista asiasta.....

Rasmus suoritti paikalla olon Reiskan vieressä ja makasi todella nätisti vaikka Leevi kävi välillä häiriköimässä luvan kanssa koiria. Liikkeestä istuminen muutamaan kertaan ja kaikki todella hyvin. Loppuun vielä tunnari joka ekalla hyvin mutta paluu matkalla tsekkasi yhden kipon joka lähelle, tehtiin sit uusiks niin johan sit nousu vääri, kolmannella sitten täydellinen suoritus!!!!

Rokka aloitti tunnarilla ja se oikein hyvin joten tehtiin vaan kerran- Liikkeden välejä tehtiin pari kertaa ja luulen et olen keksinyt  siihen nyt jutun miten niitä lähden työstämään. Itsenäisiä sivuleltuloja monia ja ne kyllä parantuneet hurjasti kun olen nyt ottanut niitä ahkerasti viime aikoina. Luoksetulon seisomaan stoppia aloin opettaan lähes alusta ja nyt suullisella käskyllä, katsotaan mitä tästä saadaan aikaan mutta alku näytti ainkakin todella hyvältä. Loppuun istminen jossa jouduin korjaan pari kertaa istumaan ku valui maahan mutta lopussa pääsin palkkaan uitenkin istumisen.

Uuno harjoitteli seuraamisen alkeita ja nyt lelun kanssa ja vähän uudella systeemillä mitä olen ennen tehnyt, uusi juttu toimi kivasti. Luoksetulo tehtiin kertaalleen ja siinä oli vauhtia ihan riittävästi. Loppuun viel Anun kanssa käytiin läpi noita luoksetulo juttui ja eteentuloa ja kaikkea sitä mitä voisin lähteä Uunolle opettaan. Kiitos Anu jälleen neuvoista ja vinkeistä, jatketaan harjoittelua!!!!

Kohta tarvisi kai mennä nukkuun ja ihmetteleen minkälaisia painajaisia nyt näkee huomisesta kisasta, en ymmärrä miten ihminen voi jännittää näin paljon ja ku kyseessä on vaan muutama aksa stratti.... Olen kisannut ennenkin koirien kanssa nyt vaan uus laji eikä sen pitäis olla niin ihmeellistä, silti vaan jännitän ihan sairaasti No huomenna palataan asiaan!!!!