Tänään sitten on pikku herra Uunon 12viikko synttärit!!! Tässä muutama synttärikuva tältä päivältä:

Kyl jalat jo liikkuu ihan tarpeeksi nopeasti!!!

Villen kanssa synttärileikit!!!

Piti ottaa kiva poseeraus kuva mutta Uuno oli vähän erimieltä asiasta ja Viljokin halus väkisin kuvaan!!!

Töiden jälkeen juoksentelin koirien kanssa Vaulammille ja samaan lenkkiin viel yhdistin mäkikävelytkin, tuli siis koiruudet treenattua kokonaisvaltaisesti samalla lenkillä!!!! Uuno tosiaan leikki synttärileikit Villen ja Viljon kanssa ja sitten olikin jo kiire Forssaan ja Uunon pentukouluun joka alkoi tänään!!!

Paikalla oli neljä pentusta Uunon lisäksi ja olin kyllä ylpeä Uunon hienosta käytöksestä, hengaili mun kanssa ja halus selkeesti tehdä juttui mun kanssa!!! Tehtiin koiran tutkimista ja sen siihen totuttamista, siinä ei mitään ongelmaa. Muut teki kontakti harjoituksii mutta me ei niitä halunnut tehdä, mä olen todella helppo oppilas kun en suostu tekeen kaikkea ja sit jonkun jutun teen ihan omalla tavallani. Istumista tehtiin ja siinä oltiin aika hyvii vaikka ei sitäkään olla treenattua paljoa yhtään mutta Uunohan istuu aina kun odottaa et jotain tapahtuu. Sivulletuloa otettiin muutama kerta ja ajattelin et vois opettaa nyt alkuun ilman sitä kontaktia et sit syksyllä me opetellaan vasta kaikki nuo kontakti jutut ku ollaan ensin kesä ihmetelty niitä lampaita!!! Leikkimistä treenattiin kanssa ja se me kyllä osattiin lähinnä ongelma siitä lelusta irrottaminen!!! Loppuun vielä kolme luoksetuloa ja pikku petohan tulee lujaa leluun ja muuten huusi kun Ani piti sitä kiinni. Kiitos Anu ja Dogtiimi oikein hyvästä kurssi kerrasta parin viikon päästä tullaan sit uudestaan!!!

Iiriksen kanssa käytiin viel pentuja leikittään läheisellä viher alueella ja pääsi Iiriksen Nemokin mukaan. Kivasti kaikki leikkivät keskenään ja tulivat oikein hyvin juttuun!!! On ne pennut vaan niin hauskoja ja ihania kun leikkivät keskenään!!!!

Pitihän sitä sitten vielä suunnata raksalle ja isot pojat pääsivät tokoileen ja kukapas voi arvatakkaan treenien teemaa.....no kaikki onnistuu tietenkin, siitä on tullut ihan mun ja koirien suosikki!!!! Rasmus aloitti vauhti noudoilla tehtiin super pitkällä matkaa ja vietiin kapula yhdessä, menee ihan super lujaa kapulalle ja palautuskin laukalla puoliväliin asti, hyvin siis Rapalle!!! Seuraamisessa treenattiin perusasentoi ja ne kyllä loistavii. Liikkeiden väliä treenattiin viel loppuun ja nekin onnistuneesti niinku teemasta voi jo päätellä!!!! Loppuun Rapan kanssa viel pieni leikki tuokio ja nyt vetolelulla ja Rapahan nappasi ihan tosissaan kiinni ja sain muuten kiskoa lujaa!!! Ihanaa kun Rapakin nykyään leikkii ja innostuu siitä todella paljon!!!!

Rokka teki samat jutut ja lisänä ohjatun suunnat yhdellä kapulalla. Vauhtinoudot ihan super hyvät ja palautus kokonaan laukalla, jee nyt onnistuttiin kunnolla sen palautuksen kanssa!!!! Seuraamisen perusasennot hyvii ja niitähän nyt treenattiin viis muusta seuraamisesta!!! Liikkeiden välit myös hyvii ja toistoilla lähtee kaiken aikaa nopeammin hakeen sivulle odottaan seuraavaa liikettä. Ohjattu hyvin ja nyt vaadin et pitää kaiken aikaa kontaktia muhun eikä katsele liikkuria, suunnta ok!!!! Paikalla olot ja nyt ensin makuu ja perään istuminen ja sitten vasta pallolle, meni todella hyvin. Paikalla olot kyl super lyhyet mutta se onnistuminenhan on pääasia!!! Rokka on mun mielestä saanut paljon itseluottamusta lisää nyt kun ollaan treenattu näitä KO treenejä ja sen kanssa treenaaminen muuttunut jotenkin ihanammaksi vaikka se on ollut aina todella kivaa!!!