Tänään sit treenattiin pikku poikien kanssa pienen tauon jälkeen, no treenit olikin sitten todella antoisat ja iloiset. Rasmus aloitti ruudulla jossa oli kuppi ja toi mun pikku mies varasti ruutuun!!!! Siis eipä näinkään ole ennen tapahtunu, no mutta tämäkin päivä on nyt nähty!!! Ruutu kupilla tehtiin 3x ja kaikki aivan super hienot!! Lelun kanssa otettiin seuraamista ja nyt jopa edistettiin oikein kunnolla, no mutta seuraaminen silti aika kivaa ja hauskaa!!! Idarin asennot katsastettiin läpi, muuten kaikki kunnossa paitsi istuminen. Istuminen vaikeaa ja hidasta, tuohon tarvii yt keksiä jotain tai se pitää ottaa nyt teho treeniin. Luulen et nyt aluksi kokeilen tuota tehotreeni konstia ja katsotaan sitten mitä on saatu aikaan.  Puskan kiertoa otettiin ihan muutama ja niissä oli vauhtia ja ilmettä vaikka muille jakaa!!! Lopuksi vielä leikittiin ja hassuteltiin yhdessä, Rapa oli todella iloinen ja energinen ja oli todella ihana treenata yhdes!!!

Rokka aloitti sivuilletuloilla ja nyt jo aika kivasti tulee sivulle pelkällä pienellä käsiavulla. Rokan treenien aikana pienenä häiriönä toimi Ville mutta ihan hyvää häiriöö. Kosketus alustaa tehtiin naksun kanssa ja se suijui todella hyvin. Saatiin pidennettyä mun ja alustan välistä matkaakin aika kivasti. Noutoa tehtiin muutama kerta ihan silleen et heitin ja päästin hakemaan käskystä. Joka kerta reippaasti laukaten kapulalle ja otti heti suuhun ja palautti reippaasti mun jalkoihin. Todella hienot noudot kun saadaan viel tuo alku ja loppu kuntoon, niin sit se on siinä!!! Lopuksi leikittiin leluilla ja puuhasteltiin kaikkee kivaa yhdessä.

Tälläistä meillä tällä kertaa, nyt täytyy rientää Rapan kanssa suihkuun kun viikonloppu vierähtää Helsingissä voittaja näyttelyissä. Saas nähdä kuinka siellä sitten käy, siitä lisää alkuviikosta kun jaksan taas kirjoitella!!