Tänään oli vuorossa Uunon ja sisarusten tokohetki Kupittaalla Jaanan valvovan silmän alla, Kiitos Jaana kun tulit meitä kaitsemaan ja opettamaan!!! Uunon kanssa ihmeteltiin kapulan pitämistä ku mulla tullut vähän epätoivo sen kanssa ku tuntuu ettei se yhtään edisty. Katsottiin ja alkoi heti edistyyn kunhan mä en lähde mukaan hötkyileen vaan odotan vaan et pitää nätisti eli näin jatketaan niin eiköhän saada se pitäminenkin kuntoon.

Ruutu tehtiin lelun kanssa kaksi kertaa pitkältä matkaa ja molemmat kerrat oikein hyvin, nyt lähtee hyvin kuolleelle lelulle ja vauhti kasvaa joka kerta eli toistoja vaan paljon niin saa vauhdin todella hyväksi. Loppuun luoksetulo muiden ohitse pitkällä matkalla, sekin oikein hyvin ei Uuno yhtään kiinnittänyt huomioo muihin vaan tuli suoraan ja lujaa leluun!!!

Muutaman viikon päästä taas jatketaan tokotteluja yhdessä Turussa, todella kivoja nää pentu"tapaamiset" pääsee juoruileen muiden kuulumisia ja samalla vähän touhuileen koirien kanssa!!!

Kooikeri pojat ovat viettäneet vapaa päivää kun keskiviikkona on se koe ja sinne tarvisi sitten mennä pöllöileen ja hauskuuttaan tuomaria ja yleiseä!!!