Aamulla tai oikeestaan aamupäivällä mentiin treenaileen Elonkiertoon Tuijan ja Marjan kanssa. Kokeilin myös "ihme" harjaa joka oli Hannalta lainassa ja kyllä menen heti huomen ostaan sellaisen myös meidän pojille, jos vaikka sit viittis vähän useammin niit harjailla!!!

no niin sit nioistä treeneistä: Rasmus aloitti ruudulla, kupille juoksuna. Perään pari suoraa luoksetuloa joissa selvästi hämmästyi kun Marja käskytti ja oli vähän kuutamolla. Ekalla kerralla tarvi kaksi -tänne- käskyä, mut sitten kun lähti niin tulu ihan hyvällä vauhdilla. Toinen oli paljon vauhdikkaampa ja parempi. Kaukoissa tehtiin nopeita vaihtoja lyhyeltä matkaa ja sitten liikkeenä ylipitkältä matkalta. Oikein hyviä kaukoja, ei mitään valittamista. Kerran palkkasin myös ekannousun pitkältä matkaa, nousee kyllä niin hienosti maasta seisomaan kun ei liiku milliäkään ettenpäin eli juuri niinkuin kuuluu!!!Silmänisku Seuraamisen ekaa askelta vahvistettiin että se kontikti pysyisi paremmin. Aikas hyvin pysyy jo, mut vielä tarvitaan lisää treeniä et saadaan pysymään se tilanteessa kun tilanteessa. Peruuttamiset oikein hyviä, ainut on että lähtee todella nopeasti pakittaan ja mä jään vähän jälkeen. Taitaa olla ohjaaja vähän hidas kun koira pakittelee vaan yksinään..... No se yhteinen vauhti löytyy jossain vaiheessa, ku sit jos mä lähden nopeasti taaksepäin niin Rapa kääntyy poikittain tai sit mun täytyy vaan antaa mennä sen vähän edellä taaksepäin.

Ruutu otettiin vielä stopin kanssa, mis taas vähän haahuili käskyn jälkeen, pysyy kyllä ruudussa mut ottaa pari askelta eli stoppi vahvemmaksi. Perään viel kupilla niin saadaan vauhti pysymään kohdallaan. Rapa huilasi hetken autossa ja otti sit vielä tunnarin. Oli todella rauhallinen ja hyvä tunnari ei yhtään koheltanut tai hosunut. Tarkkaan haisteli kaikki ja sit otti oman, täytyy vaan ottaa usein tunnaria niin saa siihen varmuutta ja alkaa taas nostaan oman heti kun löytää sen. Sellaiset treenit tänään!!!

Lähdettiin Marjan kanssa käveleen hetkeksi  pelloilla ja sitten mä jatkoinki jo matkaan Hannalle ratsastaan. Tässä muutama kuva Hannan Alaskan malamuuteista Ohtosta ja Hilusta, jotka pääsivät juokseen isoon tarhaan kun tulimme ratsastamasta.

Hilu

Ohto

Nyt lähdemme vielä lenkkeileen Tiian kanssa Kiipulla ja sitten loppu ilta maataan vaan sohvalla ja ihmetellään maailamn menoa!!!!