HEIPPA!!!
Nyt mekin sit saatiin luotua oma tälläinen "päiväkirja", toivottavasti jaksan kirjoitella tänne kuulumisia ja treenejä säännöllisesti!!

Elikäs tänään oli aamutuimaan ohjelmassa mejää. Käytiin Tanjan kans jäljestään eilen tekemämme jäljet tai siis rasmus ja eppu jäljesti.
Rasmuksen osalta meni ihna kohtalaisesti, oli kova halu jäljestää vähän riistan jäljet kiinnosti, mutta sit kyl aina muisti et pitikin seurata sitä verta.
Makauksia ja kulmia pitää nyt alkaa hiomaan, ovat olleet ennen todella hyviä mut nyt vään lintsas niis... Kyl jokaiseen makaukseen pysähtyi mut haluaisin et jäis siihen haisteleen hetkeksi ja sit jatkais matkaa uudelleen.
No mut näitä treenaamme ens kerralla tehostetusti! Olis se tylsää jos olis menny ihan nappiin niin ei olis mitään erityistä treenattavaa ens kerralle!! ;)

Iltapäivällä kävimme maalla ja otimme pari tunnaria: ensin nurmella ihan kisa tunnari joka meni hyvin, vauhtia olis voinu olla enemmän. Sitten hiekalla pitkällä matkalla jossa vauhti oli jo parempi ja rasmus teki tosi hyvin töitä kapuloilla niinkun nurmellakin!!!

Olimme niin ahkeria et otimme vielä illal ennen lenkkiä pari ruutua merkin kautta. Tätä emme ole kokeilleet ennen mutta sujui niin mallikkaasti et äkkiä se voi1 niin pääsis evl:än...
Otin merkin kierrättämällä tötsän ympäri ja sit pysäytys ja ruutuun kupille. Ekalla kerralla oli vähän hämillään ku lähetin ruutuun mut toisella kerralla jo ihan odotti tötsän tykönä et koska pääsee juokseen kupille!
Väliin yksi pelkkä merkin kiertäminen ja sit taas merkki, stoppi ja ruutuun!!
Jäi kyl niin hyvä fiilis tuosta iltatreenistä et JEE JEE JEE =)
Ehkäpä tuosta kuratassustani tulee vielä suomen ensimmäinen kooikerhondje TVA!!!

Jos tästä viel jaksaa niin vois illal vähän viel naksutella temppujen merkeissä!!