Eilen sunnuntaina lenkkeiltiin aamupäivällä pitkä lenkki koko sakin voimin tässä kotimaisemissa ja iltapäivällä pakkasin Uunon ja Rokan kanssa itseni Eijan autoon ja lähdettiin treenaamaan Loimaalle lämpimään halliin. Kuinka ihanaa onkaan treenata kovalla pakkasella lämpimässä hallissa ja voi treenata vaikka kuinka paljon ja ei itse eikä koira jäädy!!!

Rokan kanssa aloitettiin agilla ja tehtiin kontaktei jotka aika huonoi, no mutta treenillä ne parani kummasti eli olisko vaan vähän unohtuneet. Rokalle siis taitaa olla dementtia!!! Vähän juostiin myös putkirallia ja tehtiin keppejä, sun muuta kivoi juttui!! Itse tokorintamalla tehtiin kaukoja, jotka todella hienot, paljon palkkasin ekaa nousua muutaman kerran pidempi sarja ja sitten viel peruuttamisen avulla muutama sarja ja niissä Rokka murisi mulle ja peruutteli minne sattuu, hurja koira mulla!!! Hyppynouto omalla metallikapulalla ja "talon" metallilla, molemmilla ihan ok suoritukset mutta vähän hiottiin paluu vauhtia, katsotaan saatiinko positiivista muutosta.

Uunon kanssa aloitettiin seuraamisella ja niin et Eija huuteli käskyi ja kaikkee mitä keksi mutta mä tein mitä tykkäsin. Ei yhtään kiinnittänyt huomiota Eijan huuteluihin vaan piti kontaktia tiiviisti muhun ja seurasi todella hienosti!! Kaukoja tehtiin avotyyliin ja palkkailin paljon ekaa nousua, sit vähän sarjana ja peruuttaen myös muutamia vaihtoja, kaikki oikein hyvin ja kaukot näyttää aika hyviltä. Avohyppy joka ihan loistava, perään hyppynoutoa "talon" isolla kapulalla, aivan loistavat hyppynoudot, voittajan yksi liike kunnossa siis!!!

Lopuksi vähän kuvailtiin videolla koirien juttui ja Rokasta mukaan tarttui seuraamista, joka näyttää paljon paremmalta kun tuntuu. Seuraaminen tuntui jotenki laiskalta mutta olihan se ihan suht hyvää seuraamista Rokaksi, kuinkakohan hyvää se onkaan sit ku se tuntuu hyvältä!!

 

Uunon suorituksista videolla tarttui seuraamista, liikkeestä maahanmeno ja liikkeesta seisominen. Seuraaminen aikas kivaa, vähän välillä lähtee edistään eli sen kanssa pitää tehdä töitä ja paljon. Liikkeestä maahanmenossa tuppasi kovasti eteen ja meni sen takia vinoon maahan, tämä ihan uus juttu. Liikkeestä seisominen hyvä!!! Kyllä mä niin tykkään tuosta Uunon tyylistä tehdä töitä ja se näyttää aina niin onneliselta!! Videoitiin myös hyppynouto mutta eihän Uuno sitä sitten tietenkään hyvin tehnyt.... No sen tulette näkeen sitten vasta joskus myöhemmin!!!

 

Kiitos Eija todella mukavasta iltapäiväsätä, oli niin kiva treenata yhdessä. Ens viikonloppuna sitten uusiks taas ja mitäköhän sitten keksitään ollenkaan!!! Illalla pihalla Uuno teki viel tunnarin ensin vaan yhdellä kapulalla niin et Sakke vei sen ja teki hyvin töitä, sit ihan liikkeenä mutta ei vaan toiminu teki ihan noutoa mun mielestä eli palattiin yhteen kapulaan et saatiin onnistunut suoritus!!!

Tänään työpäivän jälkeen lähdettiin Katin ja koirien kanssa lenkille Elonkiertoon, olipa ihana lenkkeillä pitkästä aikaa yhdessä ja koirat nauttivat juoksemisesta vaikka välillä kyllä kättäytyvät kuin sikalauma!!!

Kaikki ihanat kaverykset yhdessä!!

Saatiin otettua vihdoin ja viimein myös Jolindan palkintokuva!!! Komeita palkintoja rouvalla!!!

Rontti vauhdissa

Kuinka Jolindan jalat voiki mennä noin solmuun!!!

Kauppareissulla käytiin vielä tokoileen elonkierron parkkipaikalla kun en jaksanut muualle ajalla ja kaikilla ohjelmassa palkkaamattomuutta jossain määrin. Rasmuksen kanssa aloitettiin ihan pelkällä palkkaamattomuustreenillä johon kuului suora luoksetulo, kaukot, tunnari ja ruutu jonne lensi palkka kun seisoi keskellä ruutua. Rasmus teki todella hienosti töitä ja kaikki meni ihan nappiin!!! Hyvä Rasmus!!!

Rokan kanssa ensin treenattiin vähän ruutua ja se meni hyvin, tehtiin myös suora luoksetulo suoraan leluun ja siinä oli vauhtia. Palkkaamattomuustreeniin kuului luoksetulo ihan liikkeenä, kaukot, tunnari ja ruutu ja sinne myös lensi palkka kun seisoi siellä keskellä. Koko setti meni hyvin ja Rokka teki myös todella hyvin töitä ja oli oikein innokas!!! Hyvä suoritus Rokalta!!

Uunon treenit alkoi noudolla ja tehtiin muutamia toistoja erikapuloilla ja näyttää siltä et kaikista parhaiten kantaa tuota isompaa puukapulaa eli sen kanssa lähdetään kokeeseen. Noudot muuten ihan kunnossa.  Ruutua muutama kerta ja siellä ekalla kerralla vähän ihmetytti reunanauhat kun ei olla niitä hetkeen käytetty mutta toistolla ne ei enään haitanneet yhtään vaan sinne mentiin todella lujaa. Merkillä tuppaa vähän lintsaamaan eli pitää muistaa vaatia et Uuno seisoo siel merkin takana eikä vieressä. Sitten Uunon palkkaamattomuustreeniin johon kuului seuraamista, liikkeestä maahanmeno, suora luoksetulo, liikkeestä seisominen, nouto ja kaukot ja niissä palkka ekasta istumaan noususta. Kaikki liikkeet meni todella hyvin ja Uuno teki hommia nätisti ja selvästi yllättyi kun palkka tuli istumaan noususta eli onnistuin yllättään Uunon!!! Loppuun viel tunnari nyt niin et vein itse kapulan ensin vaan oman ja sitten ihan liikkeenä.... Molemmat onnistu täydellisesti eli kun vien itse kapulat niin pystyy tekeen ihan koko liikkeen ja haisteleen tarkasti.... Eli meillä taitaa olla pienen pieni liikkuri ongelma tunnarissa!!

Uuno merkillä

ja ruutu!!!!