Tänään alkuillasta suunnattiin Kartanon puistoon tokoileen poikien kanssa, saattin Eija, Reiska ja Tuksu seuraksi!!! Olipa kiva treenata yhdessä pitkästä aikaa ja juoruilla kaikkee tärkeitä asioita, niin ja suunnitella yhteisiä reissuja!!! Kiitos seurasta, pian taas uudestaan!!!

Uuno aloitti tokot metallinoudolla ja hienosti lähtee tarjoamaan kapulaa lähemmäs mua kun käännän selän sille. Noita tarvii vaan treenata paljon lisää ja sitä pelkkää pitämistäkin vois alkaa ihmetteleen niin sais nuo noudot kuntoon!!! Seuraaminen parantunut hurjasti ja nyt se alkoi näyttä aika hyvältä. Tehtiin pieni pätkä niin et juoksin ja sekin meni todella hyvin!!! Äkkiä se edistyminen sitten tapahtuu kun molemmat ymmärretään nuo jutut!!! Liikkeestä maahanmenoja muutama ja ne hyvin kun autan sopivasti. Välillä kovin vaikeaa miettiä et kuinka paljon pitää auttaa mutta sen tietää sitten kokeilemalla. Ruutu pari kertaa lelun kanssa ja alkaa pikku hiljaa nyt tajuamaan tuon jutun. mutta paljon toistoja niin saadaan varmuutta siihen!!! Paikalla makuu loppuun ja se todella hyvin, nyt melkein suoraan maahan kun ymmärsin mennä tarpeeksi eteen seisomaan eli kyllä mä pikku hiljaa opin!!!!

Rasmuksella vuorossa palkkaamattomuus treeni ja siihen kuului tänään seuraaminen, suora luoksetulo, liikkeestä istuminen, metallinouto, kaukot ja ruutu jossa palkka odotti. Seuraaminen oli perus Rapaa eli hyvää ja tiivistä. Luoksetulo kokonaan laukalla eli se super hyvin. Liikkeestä istuminen vartaloavullaok, metallinouto molempiin suuntiin laukalle eli super hyvin Rapalta. Kaukot hienosti ei ottanut yhtään häiriöö Eijasta vaikka heilui siinä vieressä.  Ruutu hyvin kipolle vaikka kauempana takana oli toinenkin ruutu niin ei se haitannut menoa!!! Liikkeiden välit toimi todella hyvin ja Rapa jaksoi kaiken todella hienosti eli nyt vaan kokeisiin hakeen ne ykköset kotiin!!!!

Rokan kanssa myös palkkaamattomuus johon kuului: seuraaminen, suora luoksetulo, metallinouto, kaukot ja ruutu jossa pallo odotti Rokkaa. Seuraaminen todella hyvää, vähän jopa edisti paikoittain mutta se vaan hyvää Rokalle!!! Suora luoksetulo laukalla koko matkan, samoinku metallinouto molempiin suuntiin. Kaukoissa vähän jumitti maahan mutta muuten hyvät vaihdot. Ruutu hienosti merkin kautta eikä mitään epäröintiä ruudun kanssa!!! Rokan kanssa se kisapalkkaus vähän viel kesken mutta muuten liikkeiden välit hyvin ja hienosti mies jaksoi!!!

Rokka teki paikallaan istumisen Reiskan kanssa ja istui nyt todella rauhallisena varmaan pari minuuttia, ei mitään epä varmuuden merkkejä!!!!

Uuno pääsi treenien jälkeen leikkiin vielä Tuksun kanssa ja näytti niillä mukuloilla olevan niin kivaa keskenään!!! Lapsukaisilla on kyllä ihan omat leikit, hyvin tulevat toimeen keskenään ja se on vaan hyvä!!!!

Käytiin poikien kanssa lenkkeileen Elonkierrossa samalla matkalla ja tässä muutama kuva:

Rasmus vauhdissa

Rokka ja vauhdin hurmaa

Kieli roikkuu melkein maassa Turhapurolla!!!

Suipokorva jengi!!!!

Uuno pönöttää!!!