Illalla reenailtiin ihan sisällä mun laiskuuden ja viitsimättömyyden takia, no tulipahan ainakin tehtyy jotain! Kasper pääsi jälleen aloittaan vanhimman oikeudella. Pääsikin tänään hakemaan nameja olkkarista. Oli kyllä ihan tohkeissaan kun tajusi et tää on tää piilottamis jutska ja et hänen pitää etsiä ne ja SYÖDÄ pois!!! Hyvin toimi nenä ja kaikki namit löytyi!!!

Rasmus aloitti ohjatun suunnilla ja vahvistin niitä nyt kosketusalustojen kanssa, lähettelin merkiltä kumpaankin suuntan. Meillä sisällä ei vaan saa alustat kun koiran tasolle ei yhtään taakse. No uusi talo on suunniteltu silleen et mahtuu sisälläkin treenaamaan kunnolla, kunhan nyt vaan päästäis sitä rakentaan!!! Hyvin kääntyili molempiin suuntiin ja reippaasti meni alustoille. Merkki tehtiin muutaman kerran ja nyt todella hyvin, alustoille lähettäessä vein merkille. Kaukoja tehtiin leikkien ja niin että ensin peruutettiin eteisen toiseen päähän ja sit pari asentoo ja palkka. Palkkailin paljon S->M kun ne olleet hitaita ja olivat tänääkin, siis niitä treenattava. Kaukot muuten oikein iloiset ja asennot vaihdot teräviä, eikä yhtään pyrkiny eteen päin vastoin peruutteli välillä monta metrii!!! Lopuksi Rapakin sai etsintä tehtävän, mutta nyt haettiin pupunnahkaa ja hyvin toimi nenä, nahka löytyi nopeasti ja se olikin ihan super kiva!!!

Rokka aloitti nyt myös ohjatun harjoittelemisen kosketusalustan avulla. Tehtiin vasempaan kääntymisiä, pikku miehen oli vaan pää ihan sekaisin kun näki vilauksen nahasta Rapan suussa et orjentoituminen suunnan harjoitteluun kesti hetken. Tajuttuaan jutun idean niin meni oikein hyvin painamaan alustaa, en käyttänyt mitään muuta käskyä kun käsimerkkiä, sitä voi sitten joskun tulevaisuudessa miettiä et mitä sanoo. Harjoiteltiin myös kaukoja ja niissä M->S, en muista ollaanko ennen harjoiteltu mutta nousi todella napakasti ylös kun vein kättä etujäkojen väliin. Selkeästi pikku mies vähän ihmeissään et mitä tää nyt oikein on!! Samalla tietenkin tuli harjoiteltua maahanmenoja jotka todella siistejä kun menee ihan hissinä ja vahvasti vetää taaksepäin, siis oikein hyvä ku ei ainakaan pyri eteen. Loppuun Rokkakin sai hakea nahan ja siitähän se riemu syntyi. Ei olisi millään malttanut istua eteisessä ja odottaa, no lopulta kuitenkin istui ja sain vietyä nahan piiloon. Rokka paineli nokka ylhäällä pitkin olkkaria ja löysi kanssa nahan todella nopeasti.

On meillä pojat vaan aikamoisia nenän käyttäjiä. Rokalle taisi nenän käyttä jäädä vähän päälle sillä käveli koko loppu illan nokka pystyssä ja haisteli et olisiko se nahka vielä jossain!!!