Lauantaina mä olin töissä vaatimattomat 12h mutta silti vielä illalla kun tulin kotiin niin treenattiin vähän poikien kanssa. Illan teeman tarkkuus eli kaikki piti tehdä just eikä melkein!!! Rasmus teki kaukojen maahanmenoja kun ne olleet hitaat niin nyt palkkailin vaan ne ja ne kyllä nopeutui. Merkkiä tehtiin naksun kanssa ja palkka kun on ihan suoraan merkin takana seisomassa, tässä Rapa kyllä todella hyvä kun oikein asettelee itsensä sinne taakse!!! Tunnarilla tehtiin kapulan kanssa suoraan+tiiviisti sivulle tulemista ja toistoilla parani!!!

Rokka treenasi myös kaukojen maahanmenoja kun olen saanut jotenkin luotua sillekkin hitaat maahanmenot, no nyt tällä kertaa kyllä lakosi joka kerta maahan välittömästi!!!! Merkki aluksi hieman vino mutta kun vaan odotin niin korjasi itsensä ihan suoraan taakse, mä olen saanut vahingossa opetettua Rokan vinoon merkin taakse kun olen ollut liian hätäinen enkä ole odottanut et Rokka ehtii suoraan merkin taakse. Tunnarilla siistiä sivulletuloa ja se kyllä hienosti vaikka olisin odottanut et tää Rokalle vaikeaa. Loppuun vielä päätä ja nyt niin et tehtiin se sivulta, parilla toistolla lähti hienosti tarjoamaan sitä!!!!

Uunon kanssa naksuteltiin kosketusalustaa ja hienosti herra sinne syöksyy!!! Aloitin myös naksutteleen ihan huvin vuoksi metallikapulaa en tiedä jaksanko sitä koskaan viedä loppuun asti naksun kanssa mutta ompahan aloitettu!!!

Sunnuntaina heti aamusta lähdettiin ajamaan mun ja Eijan perjantaina tehdyt jäljet pois, olipa kiva mennä porukalla jälkimetsään!!!!  Kiitos ystävät seurasta ja ens viikonloppuna uusiks, eiks niin?? Rasmus jäljesti mun koirista ensin ja teki sellaisen tyypillisen varman Rasmusmaisen suorituksen, makuut voisi ottaa paremmin mutta niitä pitää vaan ankarasti treenata et saa ne paremminki, katkon suoritti upeasti ja muutenkin todella hyvää jälkityötä.!!

Rokan vauhti viime viikkoisesta jäljestämisestä oli onneksi vähän rauhoittunut ja pysty keskittyyn jo jäljestämiseen. Rokka eteni myös hienosti jäljellä ja teki hyvää työtä, makuut otti oikein hyvin ja tarkasti.

Kun saatiin kaikkien koirien siis Onnin, Tuksun, Rapan, Rokan ja Kytän jäljet jäljestettyä niin käytiin läheisellä pellolla vähän käveleen ja juoksuttaan koiria, Kyttä ei valitettavasti päässyt kemuihin mukaan. Muutama kuva yhteis kävelyltä:

Monenmoista viipeltäjää, Rapa jossain omissa puuhissaan ja antaa "nuorison" leikkiä keskenään!!!!

"Pentuset" leikkii!!!

Korvasta kiinni et pysyy vauhdissa mukana!!!

Loppupäivä menikin raksalla siivoillessa kun se muutto uhkaavasti alkaa lähestyyn niin tarvii saada joka paikka siivottua pölystä pois!!! Ennen kotiin lähtöä Rokka teki muutaman kerran kepit molemmin puolin ja huomasin että pitää nyt kiinnittää erityis huomio viimeiseen väliin ku sieltä tulee välillä ulos eli laitettava ohjuri nyt siihen väliin niin ei pääse ulos siitä. Muuten kepit todella hienosti ja vauhdikkaasti, saan jopa Rokan jo kuumiin ja haukkumaan ku hetsaan kepeille!!!!

Tänään maanantaina ollaan sitten ihmetelty Rokan vatsatautia, oksenteli yöllä pari kertaa ja tänään aamupäivän ollut todella voimaton, mutta mitään muuta oiretta ei ole näkynyt. Mä olin jo ihan varma aamulla kun ihmettelin sitä et on jossain syöny myrkytettyjä nakkei tai jotain ku joku ääliö on sellaisii Forssas levitellyt.... Loppujen lopuksi vatsatauti ja voimattomuus loppuivat ihan yht äkkiä ja nyt Roketti on jo ihan oma itsentä eikä tietoakaan et olisi ollut kipeä aamulla.... Merkillinen tauti mutta toivottavasti pysyy nyt poissa!

Raksalla ollaan päivä taas siivoiltu ja pesty laattoja, on sit muuten aika tylsää hommaa mutta eipä sitä onneksi tarvi usein tehdä!!! Illalla pojat pääsivät juokseen hetkeksi Elonkierron pelloille kun ovat olleen vähän huonolla liikunnalla koko pääsiäisen juuri tuon rakennustyömaan takia, no mutta joka päivä ovat hengailleet koko päivän siinä ulkona ja ihmetelleet meidän touhuja!!

Illalla vileä nopeat kaikki onnistuu treenit: Rasmus Jäävien liikkeiden asennoissa pysyminen ja oikein hienosti ei elettäkään et olisi mihinkään lähdössä. Kaukoja leikkien peruuttaen ja ne myös oikein hyvät. Rokka jäävät kunnossa tai siis niissä pysyminen kunnossa. Kaukot leikkien super hienot ja todella terävät vaihdot!!! Päätä sivulta pari kertaa ja ne aikas kivasti,  paljon vile tarvii vahvistaa sitä mutta hyvä siitä tulee kun se kunnossa on!!! Uunon kanssa muutama sivulletulo ja nyt sai vähän vähennettyä apuja et on poika vaan nopea oppimaan. Maahanmenot mun jalan alta ja ne hienot. Uutena tehtiin kaukojen istumasta seisomaan nousua ja saatiin oikein onnistuneet pari toistoa ja jätettiin se vähän muhimaan!!!

Huomenna vapaa päivä odottaa, jos vaikka sais aamulla nukkua pitkään ja pääsis kunnon lenkille. Täytyy sitä kyllä mennä raksalla vähän puuhasteleen ja illalla sitten Turkkuseen opiskeleen poikien kanssa!!!