Ompa taas alkuviikko menny hurjaa vauhtia.... No mutta ei meillä ainakaan tokoiltu oikeestaan mitään, lenkkeilty ollaan kyllä sitäkin aktiivisemmin!

Maanantai päivä vierähti töissä ja ilta ratsastustunnilla, koirat saivat vaan pienen lenkin illalla. Tiistaina olinko sit taas 12h töissä, joten koirat saivat huilia koko päivän. Keskiviikkona ansaittu vapaa alkoi heti aamusta kunnon hankilenkillä metsässä, oli nimittäin jonkin verran satanu lunta noille mun metsäpoluille ja muutenkin joka puolelle. No lenkki kuitenki tehtiin ja olipa hyvä mieli sen jälkeen, eikä se kuntoilu siihen jääny....sit suunnattiin Vaulammille ja hiihtään kun sain tiistaina Rokalle omat valjaat ja kahden koiran vetovyön. Kahden koiran kanssa hiihtäminen ei ollutkaan ihan niin yksinkertaista kun olin kuvitellu tai sen ongelman tuotti tuo pieni mies Roksu. Aluksi meni aika hyvin ja tassutteli siinä Rapan vierellä, kun Rapa kuitenki kulkee todella hyvin suksien kanssa. No sit kun Rapa lähti kunnolla vetään edelle niin Rokka päätti pinkaista ojaan piiloon suksia, siis syöksyi sinne pää edellä niin että takamus vaan näkyi.... No pari kertaa sen sitten sieltä nostin ja jatkettiin matkaa, aina se vaan uudelleen sukelsi sinne.... Sanoin sille sit vähän et vois mennä tuolla edelle eikä syöksyä sinne hankeen niin pieni mies päätti sit maata selällään keskellä tietä kun häntä kerran komennettiin. Huh huh kun meinas ihan hihat palaa ja Rapa ihan ihmeissään et mikä tota nyt vaivaa (siis Rokkaa) kun makaa keskellä tietä katollaan. No me saatiin kuitenki jonkinmoinen lenkki tehtyä Rapan ja Rokan kanssa ja kun koti talo alkoi näkymään niin Rokkakin jo suostui vetämään oikein kunnolla. Ensi kerralla taidan ottaa sen vaan juokseen siihen vierellä kun Rapan kanssa hiihdetään niin saa totutella suksiin ja koko touhuun. Veti kyllä melkeimpä paremmin kun Rapa silloinkun suvaitsi kulkea siellä suksien edelle ja yleensäkään tiellä.... No tämän kaaos lenkin jälkeen kävin vielä hiihtään Rapan kanssa kaksin pienen lenkin ja olipa Rapa tyytyväinen kun pääsi mun kanssa kaksin. Rapa vetää niin tasaisesti koko ajan ja kulkee todella hienosti suoraan mun edessä, tähän kun sais vielä Rokanki yhdistettyä niin olisi todella kiva.

Tänään lähdettiin heti aamusta elonkiertoon lenkkeileen ja ajattelin et tehdään sellainen kevyt tie lenkki vaan, no oli sitten vähän tuiskannu ja kaikki tiet ihan tukossa eli tehtiin jälleen kunnon hankitreenit. Ompa ainakin pojat keväällä hyvässä lihaskunnossa kun mejä kausi alkaa ja pitäis mullakin olla aika kiva pohjakunto alla. Lenkin yhteidessä Rapa kierteli pari kertaa puuta ja Rokka teki sivulletuloja. Rapan puunkierrot oikein hyviä, Rokan sivulletulot samoin paitsi et sen takapää tuppaa vähän menee vinoon eli tähän täytyy kiinnittää huomiota erityisen paljon!!

Huomenna ajattelin mennä taas vähän hiihteleen ja nyt tällä kertaa pellolle kun sinne on ajettu latu ja jos saisi ne ukot kulkeen jotenki järkevästi siinä edellä. Toivottavsti kerkeen myös hieman treenaileen sillä tuntuu et energiaa alkaa olen pojissa niin paljon et hyppivät kohta seinille!!!! Tiedossa siis oikein hauskat treenit ja vauhdikkaat!!!