Pari päivää on taas vierähtäny ihan vaan ohimennessä, ollu niin kiirettä ettei ole edes kerinny treenaan poikien kanssa. No parin päivän tauko on tehnyt vaan hyvää.

Aamulla lenkkeiltiin keväisessä säässä pitkä lenkki pitkin peltoja ja nähtiin eka valkovuokkokin!!!Hymy Taas muistui mieleen et kohta pitää alkaa miettiin koska Kapen kanssa voi mennä pitkälle lenkille, kun tuo berni ei oikein jaksa kaikista kuumimmassa auringon paisteessa lenkkeillä. Tai siis kyl se mukaan haluaa, mutta en mä en halua rasittaa sen sydäntä ihan suotta kun lenkille voi mennä aikaisin aamulla tai sit myöhään illalla kun aurinko on jo laskemassa.

Treenaamaan ehdittiin illan esillä tuonne kartanonpuiston nurmelle. Kasper aloitti ja teki täydellisen ruudun, siis ihan koko liikkeen!!! Perään kaksi lähetystä, ekasta palkka stopista ja toisessa kuppi ruudussa, voi sitä intoa ja iloa!!!Nauru Seuraamista tehtiin käskytettynä ja aikas pitkä pätkä, meni todella hyvin ja seuraaminen oli tiivistä ja innokasta. Kaukoissa ekaan seisomaan nousuun tarvi kaks käskyä, mutta muuten todella hyvät kaukot ja tein ne vielä ylipitkältä matkaa. Kaukojen kanssa myös vähän leikittiin lyhyeltä matkaa, ne kyllä näyttää todella hyviltä. Lopuksi tunnari..... Ekalla toi väärän vaikka haisteli hyvin, lähetin vaan uudelleen niin sitten tuli oma!! En ottanu toista tunnaria kun tiedän ettei Kape kestä montaa toistoa peräkkäin. Jälleen tuo berni poika teki niin hyvät treenit, oikein hymyilyttää kun ajattelee että pääsee sen kanssa treenaan taas huomenna!!!

Rasmusken treenit alkoivat seuraamiselle käskytettynä. Kaavio oli edelleen aikas pitkä, mutta Rapa jaksoi todella hyvin ja seurasi paremmin kun koskaan ennen!!! Intoa riitti, taisi tuo parin päivän tauko tehdä hyvää!!! Ruutuun meni niin lujaa että nurmi vaan lenteli kun juoksi eteenpäin. Ekalla tyhjään, muuten hyvä mutta stoppi vähän hukassa. Otin sitten toisen kanssa tyhjään, en kyllä tiedä miksi.... Meni hienosti ruudun eturajalle ja jäi kattoon mua, kun käskyä ei kuulunu lähti mua kohden. Annoin uuden ruutu käskyn -> Rapa lähti takaisin ruutuun ja meni ihan keskelle ja siitä sitten namipallo!!! Kolmas kerta sitten kupilla ja voi sitä vauhtia!!! Olen niin tyytyväinen tuohon ruutuun, kun meni sinne todella hienosti ja lujaa!!!Nauru Kaukot oli hyvät, maahanmeno vähän hidas muuten oikein kivat. Tunnarissa oli sitten vähän liikaa vauhtia... Ekalla väärä, toisella oma. Tein toisen heti perään ja nyt nappasi ekan mikä tuli eteen ja toisella taas oma. Kolmas kerta toden sanoo, nyt todella hieno ja onnistunut tunnari!!! Tunnari täytyy taas muistaa treenata myös niin että on virtaa että pystyy keskittyyn silti, tekee todella hienon tunnarin kunhan vaan keskittyy!!! Ei voi edellyttää että pikku kooikeri pystyy haisteleen kun on niin onnelinen päästessään treenaan!!!Hymy Viimeiseksi otettiin vielä ruutu kupille juoksuna ja todella pitkältä matkaa, voi sitä vauhdin hurmaa!!!!

Mulla on kyllä tällä hetkellä molemmat pojat niin hyvässä treeni kunnossa että on oikein ilo treenata ja touhuta niiden kanssa. Ei meinaa millään malttaa lopettaa treenejä, mutta sit pitää muistaa ajatella varsinkin Rapan kohdalle että sitä paremmin se tekee ens kerralla mitä lyhyemmät ja kivemmat treenit sille saa tehtyä. Rapan kanssa olen ajatellut alkaa ottaan taas enemmän ohjattua ja nyt keskiviikkona alkaa Lentsun kurssi niin saadaan uusia neuvoja, sen kanssa pitää tehdä aina kaikkee uutta ettei kyllästy. Kasper saa jauhaa noita vanhoja juttuja, ku se selvästi tykkää niistä ja on aivan intona. Tietysti kokeilen senkin kanssa  niit neuvoja mitä tullaan saamaan nyt kevään kurssilta!!