Torstaina aamupäivä vierähti heinäpellolla paalien keräten. Pojat olivat myös Vaulammilla mukana ja pääsivät uiskenteleen ku saatiin paalit latoon kun eipä näin kuumalla ilmalla oikein lenkillekkään voi lähteä ja näin meillä uidaan ja nautitaan vedestä:

Toi venetys on uskomaton....

molskis....

Rokka päättäväisenä veteen

 

Iltapäivällä kun Sakke tuli töistä kotiin lähdettiin heti Uunon ja Saken kanssa ajeleen Somerolla ja katsomaan ihania lampaita. Paikalla olivat sisko tyttöjen lisäksi Flip ja Lukkiluke ja kaikki veljekset pääsivät vähän lampaita ihmetteleen. Uunon kanssa käytiin eka isommalla laitumella ja kivasti Uuno kuljettaa lampaita kunhan mä vaan pääsiis siellä niiden keskellä eteenpäin!!!

Toisella kierroksella käväistiin pienemmällä laitumella ja pienemmän lauman kanssa ja homma toimi edelleen todella hyvin, mäki ymmärsin jopa et Uuno teki todella hienosti töitä ja ei mun tarvinu kun kulkea siellä laitumel niin Uuno hoiti kyl loput hommat ihan itse!!! Muutama kuva paimennus puuhista:

Hienosti pysyy lauma koossa!!!

Näin homma toimii pienemmällä porukallakin!!!

Siskotyttöjen kanssa vähän aikaa siinä leikittiin ja Uuno päätti opettaa myös ämpäriin sukellustempun!!!!

Pää ensin veteen ja sit äkkiä ylös niin vesi lentää kivasti!!!!

Siskot vähän ihmeissään Uunon touhuista!!!

Pää märkänä on kivaa juosta.....

Perjantaina päivä nukuttiin koirien kanssa kun olin edellisen yön töissä, mutta alku illasta mentiin kartanon puistoon vähän tokoileen koko sakin kanssa ja saatiin seuraksi Sirkka & Johanna!!! Kiitos seurasta!!!

Uuno aloitti paikalla makuulla ja nyt toista kertaa ryhmässä. Makasi todella nätisti aluksi mutta otin vähän liian pitkän ku sit meni hermot ja noustiin ylös....minä taas ahnehdin liikaa kerralla, no ens kerral vaan ihan lyhyt ja sit super palkka. Ruutu tehtiin kolme kertaa lelulla ja hienosti etsii ruutua kun kysyn missä se on, mutta sellainen kova into sinne puutttuu. Uuno ei yhtään karkaa sinne vaan lähtee vasta kiltisti kun on saanut luvan, ehkä se hullun into ehtii tässä vielä tulla!!! Luoksetulo pari kertaa ja hienosti istui ja odotti ja sit äkkiä mamman luo kun kutsu kävi. Loppuun muutama maahanmeno liikkeestä ja ne nyt todella vaikeita kun Uuno pomppi mun edessä ja joka puolella innoisaan et mitä tehdään, saatiin kyllä pari hienoo maahanmenoa tehtyä.

Rapa teki palkkaamattomuutta niin et vietiin nami kuppi yhdessä ensin ruutuun ja siit si vähän seuraamista, kaukot, suoraluoksetulo ja sen jälkeen ruutuun. Kaikki meni todella hienosti ja Rapa teki tarkkaa työtä niinku yleensäkin ja liikkeiden välit loistavat!!!! Ruutu tehtiin viel kertaalleen kipon kanssa ja sitten ruudun loppu osa puun kierron avulla ja tuli laukalla joka kerta sivulle asti, JEE!!!!

Rokan ohjelmassa kanssa palkkaamattomuus ja sama setti kun Rapalla eli ensin yhdessä pallo ruutuun, siit seuraamista joka oikein hyvää Rokaksi. Luoksetulon suoritti kisamaisesti eli teki molemmat stopi ihan itse mä siis olin ottamassa suoraa luoksetuloa, mutta kaikista hassuinta se et en muista koska oltais otettu luoksetulo kokonaisena liikkeenä mutta silti Rokka näytti kuinka hyvin muistaa!!! Kaukot hienosti, vähän otti häiriöö pallosta ruudussa ku sitä piti tuijotella. Ruutu merkin kautta todella upeasti!!! Hienosti Rokka kanssa teki hommia ja liikkeiden välit nyt paremmat kun viimeksi eli kyllä me editytään!!! Ruutu tehtiin viel toisesta suunnasta pallon kanssa, pari suoraa luoksetuloa joissa vauhtia ja sit sitä ruudun loppuosaa puun kierron kautta ja siinä kyllä vauhtia!!!!

Kävelytin koirat viel ennen kotiin lähtöä ja Uuno otti lyhyen paikalla olon ja nyt onnistuttiin täydellisesti, sekä Rokka istui ihan hetken ja näytti todella rauhalliselta ja varmalta. Noita istumisia täytyy muistaa Rokan kanssa nyt vaan tehdä ja silleen et onnistuu varmasti niin saa sitä varmuutta siihen ja onnistumisen riemua!!!!