Eilen käytiin mäkikäveleen poikien kanssa Hunnariila, pari kertaa jaksettiin iso rinne kiivetä ylös ja pieniä mäkiä tietenkin käveltiin useita kun tunnin verran siellä vaellettiin.... On se edelleen vaan aika jyrkkä ja pitkä nousu, no päästiin kuitenkin ylös!! Täytyy ottaa nyt joka viikkoiseen ohjelmaan tuo mäkitreeni niin saa mun jalat hommia ja samalla koiruudet joutuu tekeen kunnolla töitä.

Tänään aamusta suunnattii metsään ja pikku ukot pääsivät kirmaileen vapaan sen minkä kerkesivät. Ei olla muutamaan päivään käyty metsässä niin johon oli virtaa ja intoa juosta!!! Ärsyttävän märkää vaan metsässä, kaiken aikaa sai kattoo ettei astu mihinkään vesiläpeen, miksei jo voi olla pakkasta ja vähän kuivempaa.....

Lenkin jälkeen tokoiltiin Vaulammilla, Rasmus aloitti kaukoilla ja ne meni todella hyvin. Tehtiin leikkien eripituisilta matkoilta ja välillä nopeita asennon vaihtoja ja välillä hitaasti, kaikki todella hyvin. Hypyynoudossa katsottiin vinoja heittoja ja Rapa kyllä osaa ne, ei haittaa yhtään kuinka vinossa ollaan ja mihin heitän kapulan Rapa suorittaa hyppynoudon aina yhtä tyylikkäästi. Ruudussa tehtiin keskikohta treeniä ja siinä Rasmus kanssa todella pätevä ja hienosti lähti tarjoileen uutta paikkaa jos heti ei osunu ihan keskelle. Liikkeestä istuminen tehtiin vaan kerran kun se oli täydellinen.

Rokka aloitti hyppynoudolla ja hakee todella kivasti vinoon heitettyjä kapuloita ja samoin estettä jos seison sivussa. Meno hyppy on todella varma mutta takaisin tuloissa  pitää hieman vielä auttaa jos olen esteen sivussa itse. Liikkeestä istumista tankattiin ja paranee edelleen, vaatii vielä hieman apua eli pitää kääntää katse koiraan päin.  Kaukot oli kivoja, maasta istumaan nousut vähän vaikeita tuppaa tarjoamaan seisomista eli niitä treenattava paljon ja tehtävä niistä todella kivat. Ruutua tehtiin samanlailla kun Rapan kanssa eli keskikohtatreeninä jota ei olla varmaan ennen Roksun kanssa tehty... Aluksi oli hieman ihmeissään et mistä oikein kyse mutta kun keksi että pitää löytää oikea kohta et pallopää lentää niin alkoi pikku ukko tarjoileen. Loppuun saatiin oikein onnistuneita ja hyviä ruutuja. Loppuun tehtiin vielä tunnari kaksi kertaa ja molemmilla toi hienosti oman kapulan. Ekalla kerralla avasi vähän suutaan ekan kapulan kohdalla mutta sitten keskittyi haisteleen ja toi oman hienosti, toinen sitten todella hieno suoritus eikä mitään valitettavaa.

Illalla käytiin Eijan kanssa tutustuun Loimaan kennelkerhon toimintaan ja tiloihin ja katsotaan jos innostutaan siellä vaikka jollain kurssilla käymään, sillä halli vaikutti oikein kivalta ja kivasti siellä oli myös toimintaa.