Tämä päivä menikin sitten kotia siivoillessa ja kaupassa käyden. Iltapäivällä käytiin piipahtaan maalla ja Rapa pääsi tekeen ruudun, sekä vähän seuraamisen askelsiirtymiä. Ruutu oli tyhjä ja palkaksi heitin namipallon, meni suoraan ja aivan keskelle ruutua siis aivan mahtava suoritus. Askelsiirtymissä autoin vähän nameilla et saan pysymään Rapan kiinni mun jalassa. Alkoivat nuokin sujumaan oikein mallikkaasti!! Enempää tokoa ei sit jaksettu tehdä kuuman ilman takia. Kasperia vähän parturoin ja harjailin, sai taas kaikki irtokarvat pois niin ei tarvi kotona imuroida nii useasti!!

Illalla kävelin Hennalle ja Ramille Rapan kanssa, kun Kapea en raaskinu ottaa käveleen kuuman ilman takia. Olisi pieni berni saanu pian lämpöhalvauksen ja sitten ei olisi ollu kenelläkään kivaa. Sakke ajeli sitten autolla perässä kyläileen ja pääsi Rokka herrakin tutustuun Obi-bokseriin. Rokka näytti kyllä missä kaappi seisoo Obille ja kertoi selkeästi mitä tehdään ja kuinka kuuluu käyttäytyä!!!Silmänisku

Jatkettiin sitten vielä matkaa Marjalle ja Jonille hakemaan vähän sonninluita ja näyttämään Rokalle pupua ja varista. Riistaan tuo pieni mies suhtautui oikein kivasti, haisteli tarkkaan ja yritti vähän vetää perässäkin sekä kantaa.

DSC_0568.JPG

Rokka ja pupu. Pupua vedettiin hännstä!!!

DSC_0576.JPG

Varis taitaa olla jo tässä vaiheessa siivetön kun irrotettiin siltä siivet ja otettiin ne mukaan kotiin. Päästään vähän harjoitteleen siipien kanssa kantamista näin ensiksi alkuun.

Huomenna pitää jo tokoilla ihan kunnolla isojen poitsujen kanssa, muuten tulee vieroitusoireita tokosta!!! Kieli ulkona Jotenkin päivät vaan menee niin äkkiä ja jotenkin tuntuu ettei ehdi tekeen oikein mitään.