Eilen aamusta mentiin Tiian ja Onnin kanssa lenkille Elonkiertoon ja olipa ihana ilma kun aurinko nousi ja maa oli kuurassa!!! Ennen lenkkiä tokoilin Rokan ja Uunon kanssa parkkiksella. Rokan kanssa aloitettiin ohjatulla, tehtiin ensin vasenpuoli perään oikea ja loppuun viel vasen, kaikki yhdellä kapulalla ja noudot meni todella hienosti. Merkkiä palkkasin ihan erillisenä perään ja ne todella hienot kun vähän hetsaamalla saatiin vauhtia lisää. Kaukojen ekaa nousua yli pitkältä matkaa ja ne hienot, lähempää nopeita vaihtoja leikkien ja hyvin Rokka kuunteli mitä pyysin tekemään!!!

Uunon kanssa aloitettiin kaukoilla, tehtiin avokaukot 10 metristä ja ne ihan nappiin. Leikittiin myös kaukojen kanssa ja vaan istu maahan istu vaihtoja ja tarkkailin etutassuja et ojentaa ne hyvin. Aika kivasti teki töitä muutama kerran jouduin antamaan toisen käskyn mutta korjasi sillä. Kapulan nostoa maasta ideana et menee takakautta nostaan sen ja ne onnistui hyvin, samoinku kapulan kanssa sivulle tulo. Loppuun merkkiä hetsaten ja merkit kyllä todella hienot. Sitten lähdettiin kunnon lenkille ihanaan auringon paisteeseen, oli muuten koirilla vähän virtaa juoksivat reilun tunnin ja silti meno ihan päätöntä!!!

Tänään aamulla kello soi todella aikaisin ja lähdettiin Rokan kanssa reissuun, matkalla napattiin Tiia ja Onni kyytiin ja jatkettiin matkaa Tampereelle ryhmänäyttelyyn. Ensin Onni käväisi kehässä ja sitten saatiin odotella tovi jos toinenkin että Rokka pääsi kehään. Rokalle tänää eh valioluokassa kivalla arvostelulla. Kyllä oli maneesissa kylmä, varpaat paleli, en tiedä koska oppisi pukeutuun tuonne näyttelyyn kunnolla ku monena vuonna olen siellä käynyt ja aina palelen....

Iltapäivällä siivottiin vähän pihaa ja kameraakin ulkoilutin kun ensilumi oli yön aikana tullut maahan;

Menoa ja meininkiä

Kolmen kopla

Pikku talitiintti!!!

Rasmus tähyilemässä

Vähän myös treenailtiin kontaktia Rokan ja....

Uunon kanssa.

Myös merkkiä treenattiin

Uuno myös merkillä ja asiaan kuuluva pinkki merkki ja pallo!!!

Obelix poseeraa

Katse tulevaisuuteen....

jaa mää vai....

Tarkkana kuin porkkana.......

Äsken sisällä viel Uunon kanssa treenattiin kaukojen seisomaan nousuja ja nyt omasta mielestä ainaki onnistuin hyvin palkkaamisessa kun peruuttelu väheni huimasti ja I->S ei peruuttanut enään ollenkaan. Seuraamisen pään "kohotusta" peilin edessä ja siinä on viel töitä edessä mutta hiljaa hyvää tulee!!

Rasmus ja Rokka myös vähän treenailivat sisällä ja molemmilla ohjelmassa kaukojen seisomaan nousut ja ne sujui kyllä hienosti, niinku kooikereilla on sujunutkin kaukot jo pidemmän aikaa!!!